Assistenter på schemarad sökes till kille i Fellingsbro!

Personlig assistent


Företag: Humana AB
Kommun: Kumla
Publiceringdatum: 2021-09-23


Omfattning: Deltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en ung man boendes i Fellingsbro. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten

Vår kund studerar på Fellingsbro Folkhögskola och tycker om att hänga med kompisar och spela datorspel. Han har en lättare begåvningsnedsättning, autism och en lättare CP-skada och är i behov av assistans på helgerna. 

I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att:
- hjälpa till med vardagssysslor samt övriga hushållssysslor 
- vara behjälplig vid kundens aktiviteter utanför hemmet, t ex promenader
- vara sällskap

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Vi söker två assistenter som kan jobba varannan helg. Passen är förlagda fredagar kl 17-09, lördagar kl 19-09 samt söndagar kl 19-07. På nätten är det väntetid vilket innebär att du sover hos kunden och är honom behjälplig om behovet finns, under natten. Tjänstgöringsgraden på schemaraden är 23%. 
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde:Omgående. 

Vem är du?
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer. Vi söker dig som är social och som är van vid att ta ett stort ansvar.

För denna tjänst krävs det att du som person är:
- kommunikativ, flexibel och ansvarsfull

Det är även meriterande om du har:
- erfarenhet av en liknande roll
- B-körkort

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett Bank-ID och godkänner att använda ditt Bank-ID i tjänsten. 
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Dela Annonsen