Mediabolaget Schibsted söker två säljkoordinatorer!

Säljassistent


Företag: Academic Work Sweden AB
Kommun: Stockholm
Publiceringdatum: 2021-09-24


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: 6 månader eller längre

Jobba i en spännande och fartfylld roll som säljkoordinator på Schibsted, ett av Sveriges största mediahus med bolag som Aftonbladet och blocket.se. Har du ett intresse för försäljning och vil komma in i en spännande bransch är detta något för dig!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Schibsteds räkning två ny medarbetare till rollen som säljkoordinator. Schibsted är ett av av Sveriges största mediahus och en internationell koncern som äger bland annat bolag som Aftonbladet, Svenska Dagbladet, blocket.se och tv.nu. Företagets medarbetare sitter i moderna lokaler i centrala Stockholm där det är rörelse och aktivitet dygnet runt på kontoret!

Vi har haft ett långsiktigt samarbete med Schibsted och har flera konsulter på plats i dagsläget i olika roller. Rollen som säljkoordinator är dock en ny roll vi rekryterar till och du kommer ingå i strategiska branschteam som bearbetar nyckelkunder på nationell nivå. Som säljkoordinater är din uppgift är att bidra genom hela säljprocessen för att effektivt säkerställa hög kvalitet genom hela kundresan. Som koordinator har du därför en viktig roll att jobba nära säljteamen med högt kundfokus på dedikerade kunder. Men också med hög servicenivå för hela teamet och givna arbetsuppgifter.

För att börja på Schibsted behöver du beställa ett utdrag ur belastningsregistret från polisens hemsida. Gör gärna det i samband med din ansökan, då det kan ta upp till två veckor innan det kommer hem till dig. Var noga med att inte öppna brevet från polisen, det gör vi tillsammans i ett eventuellt slutskede.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Det finns goda förutsättningar till förlängning och överrekrytering förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande: https://www.academicwork.se/jobbsokande/konsult

ARBETSUPPGIFTER
* Stötta säljteam med service av specifika kunder och avtalskunder
* Bokning samt ombokning/optimering av vissa kampanjer
* Kampanjuppföljning under hela kundresan
* Sammanställer rapporter och skickar ut till kund
* Koordinerar flödet mellan olika avdelningar på säljavdelningen. (Adops/Salesops, verkställer implementering av nya produkter i annonssystemet, mätningar, material, fakturering, etc)

VI SÖKER DIG SOM
* En eftergymnasial utbildning inom media/kommunikation är en fördel men inget krav
* Erfarenhet att jobba i en serivceroll sedan tidigare
* Erfarenhet av MS Dynamics eller liknande CRM-system är meriterande
* Erfarenhet av google slides, excel och powerpoint
* Ha god muntlig och skriftlig förståelse i svenska och engelska.

Personliga egenskaper vi ser avgörande för den här tjänsten är:

* Serviceinriktad
* Prestigelös
* Prioriteringsförmåga

ÖVRIG INFORMATION

START: Omgående

ARBETSTIDER: Kontorstider

OMFATTNING: Heltid med chans till förlängning eller överrekrytering

PLACERING: Centrala Stockholm

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

INFORMATION OM FÖRETAGET
Schibsted Mediagroup är en norsk mediakoncern med 6.800 anställda världen över. Kontoret i Stockholm är placerat centralt vid Kungsbron och verksamhet pågår på kontoret dygnet runt. I koncernen ingår bolag som hitta.se, tv.nu blocket.se samt Aftonbladet och Svenska Dagbladet. Läs mer på deras hemsida www.schibsted.com

Dela Annonsen