Fysiskt extraarbete i Karlstad

Produktionsassistent


Företag: Performiq AB
Kommun: Karlstad
Publiceringdatum: 2021-09-24


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Upp till 10 dagar

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en driven och prestigelös lagspelare som trivs med ett fysiskt arbete?
Då kan du vara den vi söker för att göra en punktinsats hos vår samarbetspartner genom PerformIQ. Du kommer att arbeta tillsammans med andra lagspelare och i arbetet kommer ni att genomföra service och montage inom industrin. Det kan även förekomma tyngre lyft och enklare bygguppgifter. Vi ser gärna att du är en prestigelös och händig person som inte är rädd för att hugga i där det behövs.

Personprofil
Som person är du lojal, kommer alltid i tid, positiv, tar initiativ, noggrann, ansvarsfull, framåt och flexibel. För att passa in i rollen som lagspelare hos oss trivs du med att arbeta fysiskt, har en god fysik och samtidigt har en insikt om betydelsen av ett bra resultat i arbetet. Det är även viktigt att du trivs med att arbeta tillsammans med andra och utifrån vad du ser och hör har du förmågan att hitta en lämplig lösning. Arbetet utförs efter behov där du jobbar efter schemalagda tider.

Övrigt
Period: 21/10 – 31/10
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Tvåskift
Plats: Karlstad

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ men arbeta ute hos våra kunder. Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jakob Erlingsson på mailadress Jakob.erlingsson@performiq.se . Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Dela Annonsen