Almia söker specialistsjuksköterska inom operation norr om Stockholm

Operationssjuksköterska


Företag: Almia AB
Kommun: Stockholm
Publiceringdatum: 2021-09-24


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är specialistsjuksköterska inom operationssjukvård för uppdrag norr om Stockholm.
Om uppdraget:
Tjänsten är på heltid och omfattar arbete på dagoperationsverksamhet. 
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är specialistsjuksköterska inom operation med minst fem års erfarenhet. Mycket god erfarenhet av dagkirurgi ortopedi/kirurgi samt kunskap av laparaskopier av alla slag och ortopedisk dagkirurgi. God vana vid journalsystemet TakeCare och operationsplaneringsprogrammet Orbit är meriterande.
Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter för specialistsjuksköterska inom operation.
Personliga egenskaper:
Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du är flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter. 
Vi erbjuder dig:
Din egen personliga konsultchef
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag
Kostnadsfri coaching via Bluecall
Mingelträffar med andra sjuksköterskor
Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket
Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro, bland annat flexibel schemaläggning
Om Almia Vårdbemanning - Familjära, engagerade, professionella
Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra. 
Om Stockholm
Vår vackra huvudstad bjuder på fantastiska möjligheter! Vad sägs om Fotografiska, Kungliga Slottet, ABBA The Museum, mängder med shoppingstråk, 1000-tals restauranger och en magisk skärgård? Det är bara en bråkdel av allt som finns att uppleva. Året runt kan du hitta något att göra i Stockholm och denna otroligt vackra stad är lika makalös vinter som sommar.
Sista svarsdag: 
2021-10-24- Urval görs löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag. 
https://almiabemanning.se/

Dela Annonsen