Underhållsmekaniker till AB Formplast

Maskinreparatör


Företag: Maxkompetens Konsult AB
Kommun: Kristianstad
Publiceringdatum: 2021-09-24


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Underhållsmekaniker, AB Formplast

Formplast växer i högt tempo med nya maskiner, ombyggnationer, ny layout och effektiva flöden. Vi söker dig som har stort intresse för maskin- och underhållsarbete och som vill vara med att bygga det långsiktigt hållbara underhållet på Formplast fabrik i Broby.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer i din roll ansvara för underhållsarbetet på både kort och lång sikt där ditt och avdelningens arbete med underhållsplaner och förebyggande underhåll minskar antalet akuta åtgärder.

Dina vardagliga arbetsuppgifter kommer att utgöras av bl a:

* Service, reparation och underhåll av maskinpark och fastighet (värme, vatten, luft, el, tryckluft)
* Maskintekniskt förbättringsarbete
* Arbete inom hydraulik och pneumatik
* Felsökning och åtgärdande service
* Information, rådgivning och anvisningar till produktionspersonal
* Offerthantering samt kontakt med externa entreprenörer och samarbetspartners.
* Beställning av reservdelar

I din roll rapporterar du till Teknikchef och du driver ditt arbete i nära samarbete med närmsta chef, underhållskollegor och produktionstekniker men självklart planerar du även ditt arbete i samråd med produktion och produktionsledning. Vidare deltar du aktivt i företagets utvecklingsarbete i strävan mot bättre effektivitet och lönsamhet.

Du kommer till ett företag under tydlig tillväxt, Formplast ingår i privatägda CalixKlippan-koncernen och du blir en väldigt viktig funktion i Formplasts fortsatta utveckling. Är du rätt person och vill nå ytterligare utmaning kan möjligheter finnas i koncernen såväl nationellt som internationellt.

Din profil

Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll tidigare och känner dig trygg i arbetsuppgifterna. Vi tror att du kommer från en medelstor/stor industri där du är van vid det strukturerade underhållsarbetet men också det praktiska arbetet. Kanske har du gjort en liknande utvecklingsresa inom underhåll tidigare eller har du erfarenheterna med dig för att bidra till den utveckling som kommer ske på Formplast. Vi ser meriterande på behörighet inom el, kunskaper inom vakum, PLC, svets, hydraulik & pneumatik är värdefulla i rollen. Du hanterar engelska i tal och skrift.

Din personlighet är mycket viktig för oss. Du har ett starkt driv och initiativförmåga för att bidra till förändring och förbättring. Du är mån om att komma till avslut samtidigt som du har en förmåga till struktur och ordning och reda runt omkring dig. För att trivas på Formplast är du en ansvarsfull lagspelare med god kommunikationsförmåga. Att ständigt sätta fokus på säkerhet är självklart för dig.

Övrig information

Vi hoppas du känner igen dig i ovan beskrivning och att vi därmed väckt ditt intresse! I denna rekrytering samarbetar Formplast AB med Maxkompetens. Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80 eller Vi ser mycket fram emot din ansökan på www.maxkompetens.se med sista ansökningsdag 14 okt 2021. Ansökningar via e-post mottages ej pga GDPR.

Mer om Formplast

AB Formplast grundades 1955 och ingår Sedan 1 juni 2020 i CalixKlippan-gruppen. Här formas samtliga typer av termoplaster med metoderna vakuumformning samt tryckformning. Företaget levererar kompletta produkter genom efterbearbetning i CNC-styrda fräsar och genom montering av komponenter i de formade detaljerna. Formplast är en uppskattad och pålitlig samarbetspartner till ledande industriföretag inom många branscher såväl i Sverige som i Europa. Huvudkontor och tillverkning finns i Broby och har ca 50 anställda. Läs gärna mer på www.formplast.se

Dela Annonsen