Hallvärdinna/Hallvärd

Kundtjänstmedarbetare


Företag: Bildeve AB
Kommun: Helsingborg
Publiceringdatum: 2021-09-24


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Bildeve söker en Hallvärdinna/Hallvärd som är handlingskraftig och som brinner för att leverera service i världsklass. Här vill vi möta våra kunder innan de hinner fram till disk och ha fokus på ett trevligt bemötande och ge en god service.
Om rollen
Du kommer ingå i vårt team av Hallvärdinnor som tillsammans främst ansvarar för bilhallen och att sätta våra kunder i fokus. Du är support till säljarna med att boka provkörningar, ta hand om kunder när säljare är upptagna etc. men ser även till så att loungen och hallen ser inbjudande ut och att bilarna är iordningställda. Du hjälper till att fotografera bilar, leverera bilar och olika övriga administrativa uppgifter. 
Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet från serviceinriktat arbete. Du är lättlärd och bra på att skapa effektivt samarbete med dina kollegor. Du är positiv och serviceinriktad och kan ta egna initiativ.
Stor vikt kommer att läggas på personlig tillämplighet. Du är driftig och har hög servicekänsla. Brinner du för förstklassig service? Då är du den vi söker!
B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder
Hos oss får du jobba i en föränderlig miljö. I rollen ingår det tjänstekläder, friskvård och olika andra förmåner. Det finns också möjlighet till utveckling och karriär inom företaget. Vi arbetar i ett växande företag med starka varumärken. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Schemaläggning vardagar 9-18, varannan helg 11-15.

Övrigt
Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Dela Annonsen