Personlig assistent 16% helg sökes till kvinna i Åkersberga!

Personlig assistent


Företag: Humana AB
Kommun: Stockholm
Publiceringdatum: 2021-09-24


Omfattning: Deltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Jag är en 60-årig rullstolsburen kvinna med MS sedan 30 år. Nu söker jag personliga assistenter som är lyhörda och tycker om att göra det där lilla extra som förgyller min vardag. Jag är gift och vi bor i villa utanför Åkersberga. Det är därför bra om du som assistent också bor i Österåkers kommun eller i närliggande kommun. Vi har katt. Jag behöver hjälp med det mesta t ex lättare städning, matlagning och dusch samt förflyttningar till och från rullstol med lyftskynke. Det som fungerar bäst hos mig är huvudet. Jag ser gärna kvinnliga sökanden. Jag har egen handikappanpassad bil, kan du köra den är det bra.
Du som söker ska tycka om att arbeta med människor.
Jag söker dig som är intresserad av en tjänst på 16% där du jobbar varannan helg lördag 09-16 samt söndag 09-15 ojämna veckor. Passar kanske dig som vill jobba deltid. Det är bra om du vet hur ett liftskynke och en lyft fungerar. Du får gärna ha erfarenhet som personlig assistent men det är inget måste. För mig är det viktigast med personkemin.

Arbetstid/Varaktighet:Deltid. En schemalagd vardag i veckan samt varannan helg enligt överenskommelse samt extra vid förfrågan.
Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Humana tillämpar tidsbegränsad anställningsform ”så länge uppdraget varar” samt timanställning.

Dela Annonsen