Fotograf till Svensk Fastighetsförmedling i Jönköping

Fotograf


Företag: Svensk Fastighetsförmedling AB
Kommun: Jönköping
Publiceringdatum: 2021-09-24


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Din nästa utmaning

Till vår bobutik söker vi dig som har en stor passion för fotografering och längtar efter att få jobba tillsammans med andra. Liksom oss drivs du av att utvecklas och ständigt hålla hög kvalité i ditt arbete.

Din främsta uppgift blir att fotografera bostäder som ska ut till försäljning. Allt inom fotografering, redigering, 3D-fotografering, drönarfotografering och att filma kommer att vara vardagliga uppgifter.

Resor förekommer i tjänsten och vi söker dig som har körkort B. Du kommer att ha tillgång till egen bil i tjänsten. Meriterande om du bor i Jönköping.

Vem söker vi

För att lyckas i rollen som Fotograf hos oss tror vi att du är strukturerad, självgående, social och flexibel. Du har hög känsla för service, är kreativ och har ett öga för detaljer. Du gillar att möta nya människor och lockas av att arbeta i en försäljningsorienterad miljö.

Du har några års erfarenhet som fotograf och det är meriterande om du har utbildning inom området.

Arbetet inkluderar ett växelvis tempo varav vi söker dig som är strukturerad och som trivs med en föränderlig vardag.

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Vid frågor om tjänsten, kontakta Anna Axelsson. Du når Anna på anna.axelsson@svenskfast.se. Naturligtvis behandlar vi din kontakt konfidentiellt. Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev.

Läs mer om Svensk Fastighetsförmedling här: https://jobb.svenskfast.se/

Dela Annonsen