Svetsare

Svetsare, manuell


Företag: Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB
Kommun: Kumla
Publiceringdatum: 2021-09-24


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: 3 månader – upp till 6 månader

Om tjänsten

Best söker för kunds räkning svetsare.Vi söker dig som är erfaren och kunnig av MIG/MAG-svetsning, gärna med flerårig erfarenhet av svetsning i både svart och/eller rostfritt.Du är en person som har erfarenhet av temposvetsning, ritningsläsning, gillar att hitta egna lösningar, ta egna initiativ samt är allmänt händig . Du bör tycka om att jobba självständigt och vara noggrann. Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Du har utbildning från gymnasiets industriprogram eller motsvarande. Förutom verktygsvana och teknisk förståelse ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande arbeten. Licenser är meriterande.Du är duktig på att bearbeta/slipa metall, van att jobba med produktion i mindre serier i ett högt tempo med höga krav.

Som person är du självgående, noggrann, flexibel, kvalitetsmedveten samt tar stort ansvar för ditt arbete.Start omgående, måndag-fredag dagtid.
Låter det här intressant? Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa Ulrika Goldkuhl på Best Bemanning & Rekrytering AB på telefon 070-261 15 05. Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha senast den 10/10 2021.
Urval kan komma att ske under ansökningsperioden, så vänta inte med att söka.

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på

- Administration
- Ekonomi
- Fastighetsskötsel
- Industri
- Lager och logistik
- Mark och anläggning
- Sälj och marknad
- Teknik
- Transport

Urval sker löpande. Ansök redan idag!

Dela Annonsen