Driven orderhanterare / säljare mm. i litet bolag

Orderadministratör


Företag: Sealstrap AB
Kommun: Göteborg
Publiceringdatum: 2021-09-24


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Vi är ett ungt, litet och uppstudsigt företag som främst jobbar med att tillhandahålla lastsäkrings- och förseglingsutrusting till företag på den Svenska marknaden. Våra kunder är främst logistik- och exportbolag och storleken varierar från några av Sveriges allra största bolag till egenföretagare runt om i landet.
Som del i Sealstrap är man direkt en stor del av arbetsstyrkan (ca 33-50%) och är därför en viktig del av företaget, med ansvar därefter.
Vi söker en medarbetare som primärt kommer syssla med orderhantering, inköp, pack-och-plock, kundkontakt, lagerplanering, inventering, informationsinsamling, och “ordning och reda” på kontor, I lager och i digitala system och register. Utöver det finns det en del potentiella arbetsuppgifter som beror lite på dina intressen och i vilken riktning du vill utvecklas.
När du senare är inne i snurret finns främst två vägar framåt i företaget. Tydligaste vägen på sälj- och marknadsföringssidan, där det också är enklast att få bra löneutveckling. Den andra vägen är att lära sig allt och konsekvent vara den klippa som ser till att allt rullar på bra, och därför lämnar andras händer fria till annat.
Du förväntas vara dedikerad till din egna och företagets utveckling. Det innebär bland annat att du förväntas ställa mycket frågor, aktivt leta reda på ny information, läsa på om regelverk och produkter, vara nyfiken på kunders behov och utmaningar, fundera ut förbättringar och förmedla vilket stöd du behöver för att effektivt kunna göra ditt jobb och utveckla dina kunskaper och färdigheter.
Bra karaktärsdrag för uppgiften är ihärdig, kreativ, lösningsorienterad, noggrann och trevlig.
Arbetstiderna är vardagar, med start 8 eller 9 på morgonen, Måndag till Fredag. På plats på kontoret på Hisingen.
Det är meriterande om du har erfarenhet inom logistik/förtullning/lastsäkring etc. Men det viktigaste är din attityd och person.
Andra erfarenheter och kunskaper som kan vara värda att glänsa med ifall du har dem:
Inköp och Administration
Internethandel och marknadsföring
Content creation
Grafisk design och fotografi
Försäljning
Wordpress
Programmering (python)

Du kommer få grundläggande utbildning I lastsäkring och truckkörning, samt vidareutbildning utefter dina behov och önskemål. Mycket kan dock klaras genom att vara nyfiken och driven.
Det förväntas också att du obehindrat talar och skriver svenska och engelska, samt smidigt hanterar matematik. Matematiken kommer du testas på under ansökningsprocessen.
Vi erbjuder en arbetsmiljö med stora friheter, mångsidiga uppgifter, trevlig stämning, en entusiastisk can-do attityd, fast lön med möjlighet att själv välja din arbetstid mellan 75-100% och möjlighet till en långsiktig roll där du tydligt ser att din insats räknas.
Företaget ligger på norra Hisingen i egna lokaler med kontor och lager.
Intervjuer sker löpande tills vi hittat rätt person.

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Dela Annonsen