Butiksansvarig till Würths butik i Helsingborg

Butikssäljare, fackhandel


Företag: Würth Svenska AB
Kommun: Helsingborg
Publiceringdatum: 2021-09-24


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Würth söker butiksansvarig till butiken i Helsinborg.
I våra butiker hittar du ett brett utbud av produkter för proffs. Du hittar också marknadens bästa produkter för fästmaterial. Vår rikstäckande butikskedja gör att kunden alltid har nära till oss. Vår kollega Per går i pension efter 12 trogna år i butiken och nu söker vi efter hans ersättare. Vi söker en butiksansvarig som brinner för service och älskar att göra affärer. Du har butikserfarenhet sedan tidigare och ska vilja arbeta med att utveckla butiken och aktivt driva in kunder.

Vem är du?

För att trivas i rollen är du resultatinriktad och motiveras av att arbeta mot tydligt uppsatta mål. Du tycker om att ha ansvar och driver ditt eget arbete. Du är en ambitiös person och uppfattas av andra som hungrig och orädd. Du är professionell i din framtoning och har ett starkt affärsintresse. Som säljare tycker du att det är viktigt att bygga långsiktiga relationer, du älskar kundmötet och att bearbeta och utveckla kunder. Du tycker om att arbeta med människor, har en social förmåga och är kommunikativ i alla sammanhang.

En butiksansvarig hos Würth ska ha god systemvana och behärskar att arbeta i en miljö där du navigerar i olika system dagligen. Du behöver kunna svenska och engelska i tal och skrift.

Om tjänsten

I butiken är ni två anställda som tillsammans driver och utvecklar butiken med allt som hör till det dagliga butiksarbetet. Våra öppettider är vardagar 06:30-17:00, där du alternerar med din kollega öppningar och stängningar. Arbetsuppgifterna är omväxlande.

Några viktiga arbetsuppgifter;

• Försäljning i butik och per telefon
• Agera support till kunder och våra säljare
• Genomföra säljbesök hos företag i närområdet
• Exponering, arbeta med butikslayouten och säkerställa att butiken varje dag upplevs som ny
• Varuadministration; inventering, beställningar, godsmottagning och varuuppackning
• Aktivt arbeta tillsammans med fältorganisationen för att utveckla och stärka samarbetet mellan säljkanalerna i regionen
• Aktivt delta i förberedelser och genomförande av butiksevent och kampanjer i butiken
• Som butiksansvarig ansvarar du för de säljande aktiviteterna och för butiksplaneringen. Du har även budgetansvar för butiken

Vilka är vi?

Würth är en kombination av ett logistikföretag, ett serviceföretag och ett säljbolag. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att effektivisera sin hantering av förbrukningsmaterial genom lösningar som sparar tid och skapar ordning och reda.

Vårt huvudkontor och lager finns i Örebro, där finns också de administrativa och lagerrelaterade tjänsterna. Vi har Sveriges största säljkår, butiker över hela landet, innesäljare, e-handel i framkant och en kompetent kundsupport. Würth är världens ledande leverantör av förbrukningsmaterial till företag inom fordon, industri, bygg och hantverk. Koncernen finns i 84 länder och har drygt 80 000 anställda. Vår värdegrund som bygger på inspiration, mod och passion visar vad vi står för och vad vi vill åstadkomma. Läs mer på wurth.se

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag med starkt varumärke och en organisation med mycket energi och glädje. Vi erbjuder dig en arbetsplats bland duktiga och trevliga kollegor, en marknadsmässig lön, och att vara en del i ett starkt team mot en ständig utveckling.

Placeringsort: Helsingborg

Välkommen med din ansökan till oss senast 16 oktober 2021. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen

Kontaktperson för tjänsten är Regionchef Patrik Johansson, som du når på mobil nr 070-3013146 vid frågor

Dela Annonsen