Lärare i Idrott och hälsa samt Engelska

Lärare i gymnasiet


Företag: Bergstrands Vuxenutbildningar AB
Kommun: Stockholm
Publiceringdatum: 2021-09-26


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Bergstrands Utbildningar startade för att förändra utbildningsbranschen. Vi ville skapa utbildningar som svarar mot företagens konkreta behov och som ger våra elever viktiga jobb. Idag bedriver vi utbildningar för yrkesförare - tunga transporter och utbildningar inom byggbranschen, samt fordonsmekaniker. Dessutom har vi introduktionsprogram som är kopplade till de nationella programmen.
Vi söker en gymnasielärare i idrott och hälsa och Engelska.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 100 % tjänstgöringsgrad med inledande provanställning på 6 månader (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet).
Du kommer att ingå i ett arbetslag som tillsammans arbetar med att utveckla undervisningen. Du deltar även aktiv i skolans systematiska kvalitetsarbete.
Medmentorskap för en grupp elever ingår i tjänsten samt prövningar och stöd
Din profil
Vi söker dig som lär ut ditt ämnesområde på ett inspirerande sätt och planerar självständigt din undervisning och tillsammans med kollegor planerar och genomför ämnesöverskridande projekt.
Meriterande är om du
har tidigare erfarenhet av undervisning inom yrkesprogram.

Personliga egenskaper
Du har drivkraft att skapa en undervisning som engagerar elever och uppmuntrar dem till att använda sin kunskap och kraft för att nå resultat.
Du värdesätter goda relationer till kollegor och elever, och trivs både i samarbeten och med att arbeta individuellt.
Du håller dig uppdaterad inom dina ämnesområden, och vill lära ut på ett verklighetsnära och ämnesintegrerat tillvägagångssätt som uppmuntrar till nytänkande och entreprenörskap

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning från och med den 18 oktober eller enligt överenskommelse.
Du är varmt välkommen med din ansökan via e-post till ingrid.eriksson@bergstrandsutbildningar.se Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Dela Annonsen