Barnvakt sökes till Skanör EXTRAJOBB

Barnflicka/Barnvakt


Företag: Give me a hand AB
Kommun: Vellinge
Publiceringdatum: 2021-09-26


Omfattning:
Anställningsform: Behovsanställning
Varaktighet:

Denna annons gäller en familj som söker barnvakt till deras barn på 2 och 4 år. De behöver hjälp 1gång/vecka vid behov. Körkort och egen bil krävs för uppdraget.
Stor&Liten barnpassning är ett företag som matchar trevliga och glada barnvakter till privatfamiljer runtom i Sverige. Vårt kontor hittar du i Malmö. Är du en social person som tycker om att arbeta med barn? För att passa som barnvakt ska du självklart älska att jobba med barn, vara pigg och glad med viljan att hjälpa dina familjer och deras barn. Du är en ansvarsfull person som kan kommunicera med både din familj och med oss på Stor&Liten. Du ska ha erfarenhet av barnpassning eller andra jobb med barn sen tidigare, vara ostraffad och kunna prata svenska eller engelska flytande. Har du körkort och/eller bil är det en fördel, men inget krav.
Som barnvakt på Stor&Liten jobbar du hemma hos dina familjer och skapar en trygg och rolig stund för barnen. Detta jobb är ett extrajobb som med fördel kombineras med en annan huvudsaklig sysselsättning som t.ex. studier.
Som barnvakt för Stor&Liten barnpassning blir du certifierad barnvakt efter att ha deltagit i vår barnvaktsutbildning.
Du behöver inte ansöka för varje tjänst. Har du blivit anställd kommer du kunna välja mellan flera lediga uppdrag.

Dela Annonsen