Service Lead (Supervisor), F&B Services (Konferens & Frukost), Scandic Star

Konferensvärd/Konferensvärdinna


Företag: Scandic Hotels AB
Kommun: Sollentuna
Publiceringdatum: 2021-09-26


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: 6 månader eller längre

Scandic Star Sollentuna ligger enbart ett par steg ifrån Sollentunas pendeltågsstation och 17 minuter till city. Vi har möjlighet att låta 500 gäster äta, konferera och sova under samma tak, vilket gör hotellet till den perfekta platsen för stora möten och kongresser. Hos oss arbetar du i en flexibel miljö där du möter många olika gäster, allt från business till barnfamiljer. Här erbjuder vi dig en spännande och fartfylld arbetsplats med härliga kollegor! Älskar du möten lika mycket som oss? Då är du den vi söker!

Nu söker vi en Service Lead (Supervisor) till Konferens & Frukost avdelningarna Scandic Star Sollentuna.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Lead agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Lead arbetar du inom flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Service Lead?

Nu söker vi alltså en Supervisor (Arbetsledare) som ska arbeta nära driften inom området Food & Beverages services på hotellet Scandic Star Sollentuna. Din främsta roll är att supportera driften inom konferens och frukost avdelningarna med diverse operativa uppgifter. Du leder och fördelar arbetet och hanterar bemanningen under ditt arbetspass samt utvecklar medarbetare och skapar gästupplevelser i världsklass tillsammans. I dina arbetsuppgifter ingår planering av konferensdrift såsom städning och möblering av konferenslokaler, servering av konferensfikor/konferenslunch, utveckla frukostupplevelsen samt rutiner och arbetssätt. Vid behov ges du möjlighet att utbilda nya medarbetare på hotellet och du avlastar också Service Team Manager (din närmsta chef) med vissa administrativa arbetsuppgifter.

Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du har minst ett års erfarenhet av liknande arbete samt erfarenhet av konceptstyrd verksamhet. Du har både förmåga och vilja att arbeta med ett driftsnära ledarskap. Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning.
För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid under dagtid och varannan helg. Vi tillämpar provanställning.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Star Sollentuna!

Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD

Dela Annonsen