Teknisk kontorist och serviceassistent sökes till statlig myndighet i St...

Kontorist


Företag: Bemannia Kontor AB
Kommun: Stockholm
Publiceringdatum: 2021-09-27


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Vill du ha ett arbete med varierande arbetsuppgifter? Intresserar du dig av ett kontorsjobb med fysiskt arbete? Då är det dig vi söker på Bemannia!

Om uppdraget
På detta uppdrag arbetar du för en statlig förvaltningsmyndighet under regeringen.
Här arbetar du med intern kontorsservice och ärendehantering samt som du ska vara allmänt behjälplig med flytt och lagerförhållning. Uppdraget är beläget i Stockholm med omgående tillträde. Kontraktet är på 6 månader som visstidsanställd med chans till förlängning. För kännedom kommer du genomgå en säkerhetsprövning och registerkontroll under rekryteringsprocessen.

Dina arbetsuppgifter

Arbeta med ärendehantering därav handläggning av beställningar och felanmälningar. Gäller att åtgärda och avsluta ärenden samt som man omfördelar, kategoriserar och skapar egna ärenden.

Vara behjälplig i lokal och inredningsärenden t.ex. omflyttningar, inventeringar och möbleringar.
Utföra kontorsservice så som ledsagning av extern servicepersonal, hålla koll på på kontorsutrustning och kontorsmaterial samt hantera post, paket, bud och distribution.

Användarsupport i mötes- och tjänsterum med daglig tillsyn, stöd med mötesteknik och felsökning och utbyten av datorskärmar och dockningsstationer.

Uppdraget innehåller även lagerhållning därmed beställning, mottagning, leveranskvittering, uppställning i förråd av gods.

Dina kvalifikationer

- Gymnasieexamen eller motsvarande utbildning
- Erfarenhet utav ett serviceyrke(kundtjänst, reception, kundmottagare, kassapersonal m.m.)
- Obehindrad i svenska, såväl i tal som i skrift
- God datorvana med goda kunskaper i Officepaketet
- Strukturerad, flexibel och serviceinriktad som personliga egenskaper
- Tekniska kunskaper för mötesstöd t.ex. koppling från telefoni till större skärmar via mötesplattformar(ex. Skype eller Microsoft Teams)

Meriterande

- Erfarenhet utav arbete med IT-utrustning
- Erfarenhet utav arbete med ärendehanteringssystem
- Erfarenhet utav flyttarbete och flyttplanering

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Dela Annonsen