Lokal samordnare till nationell avhopparverksamhet

Socionom


Företag: Sandhem gruppen AB
Kommun:
Publiceringdatum: 2024-01-28


Omfattning:
Anställningsform: Behovsanställning
Varaktighet:

Sandhem gruppen AB erbjuder skyddat boende till personer utsatta för våld i nära relation (VNR), personer utsatta för hedersrelaterat våld och förtryck (HRVF) samt avhopparverksamhet för personer som vill lämna kriminalitet.
Sandhem Avhopp utvecklas och expanderar. Idag finns verksamheten i hela Småland, Skåne och Västra Götaland. Under året kommer verksamheten även att påbörjar etablering i mellersta och norra Sverige. Vi söker därför:
Lokala samordnare som tillsammans med ledningen kan bygga upp lokala verksamheter i landet.
Ansökningar från hela landet tas emot men särskilt söker vi samordnare i hela norra Sverige.
Vi söker dig som är visionär, entreprenör, driftig, självgående och som brinner för att göra skillnad i samhället. Vi vill att du är socionom, socialpedagog eller likvärdigt.
Meriterande är kontakter inom näringsliv och föreningsliv samt goda kontakter inom fastighetsbranschen. Meriterande är erfarenhet av arbete med avhopp, våld i nära relation och hedersrelaterat våld och förtryck.
Arbetsuppgifterna
Arbetsuppgifterna innebär att bygga upp en lokal avhopparverksamhet. En grundstruktur inklusive rutiner för verksamhet finns men verksamheten kommer att bygga mycket på lokala förutsättningar. Då Sandhem gruppen arbetar med skyddsplaceringar av olika slag så ska möjligheten att placera andra former av skyddsärenden än avhopp i verksamheten vara möjligt. Verksamheten kommer innebära arbete med klienter, kontakt med socialtjänst, samordning kring den placerade samt samordning inom verksamheten och med relevanta samverkansaktörer. Framförallt kommer uppdraget att bygga på vem du är och på vad just du har att bidra med!
Vilka är Sandhem gruppen
Sandhem gruppen erbjuder skyddsplaceringar för VNR och HRVF i hela Sverige och huvudsakligen i Småland. Sandhem gruppen har ett fåtal platser för avhoppare i hela Sverige. Platserna utökas inte efter förfrågan utan är ett bestämt antal för att inte påverka kvaliteten.
Sandhem gruppen månar i första hand om kvalitet. Vår ambition är en grundverksamhet med hög kvalitet och säkerhet. Vår expansion till ytterligare geografiska områden kommer att ske i en lugn takt med kvalitet som högsta mål.
En sund och fungerande arbetsplats är grunden för en väl fungerande verksamhet för våra placerade individer. Sandhem gruppen är en arbetsplats för dig som vill trivas på jobbet samt få möjlighet att använda dig av dina styrkor.
Vi som leder arbetet har många års erfarenhet av arbete med skyddsplaceringar och avhopp.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen