Data warehouse utvecklare med inriktning SQL

Data Warehouse specialist


Företag: Randstad AB
Kommun: Stockholm
Publiceringdatum: 2021-09-28


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Arbetsbeskrivning
Är du eller vill du bli informationsspecialist inom data driven informationshantering och beslutsstöd?

Då är det här jobbet något för dig. Här får du chansen att jobba brett och varierande med många kontaktytor - dina insatser kommer att göra skillnad!

Här får du chansen att jobba brett och varierande med många kontaktytor. Du kommer hantera stora mängder information som blir till tydliga underlag för beslut och uppföljning. dina insatser kommer att göra skillnad

AMF är inne i en spännande förändringsresa bl. a genom att integrera agilt arbetssätt och en förflyttning mot datadrivet arbetssätt. Samtidigt skapar den digitala transformationen nya möjligheter och krav på snabba IT-leveranser och tätt samarbete med verksamheten då vi moderniserar och implementera ny teknik. Nu söker vi DW-utvecklare till vår kreativa och moderna miljö mitt i Stockholms city. IT-enheten består idag av cirka 100 personer och är indelad i fyra avdelningar.

https://dreambroker.com/channel/fdp9876s/iframe/sffrymes?autoplay=1

Ansvarsområden
Tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor kommer du att arbeta med allt från bearbetning av källdata från en större mängd komplexa system, modellering till presentation och visualisering av data.

Arbetet är varierande, det ingår både hantering av den dagliga supporten, till att ta fram helhetslösningar i nära samarbete med andra kollegor.

Teamet fokuserar på att snabbare kunna tillgodose det ökade informations- och analysbehovet. Det innebär att ansvara för en helhet, från behov till produktionssättning och drift. Vi använder tekniker och verktyg så som Microsoft SQL Server inkl. SSIS, SSRS och SSAS och Tableau.

Kvalifikationer
Ett par års erfarenhet av att hantera komplexa relationsdatabaser, databasdesign och en god förståelse kring Datawarehouse, datalagerhantering, Business Intelligence och dataintegration
Erfarenhet av SQL och programmering 
Du behärskar och har kunskap kring Microsoft SQL Server och dess komponenter 
Akademisk utbildning inom relevant område
Du är bekväm med ett agilt arbetssätt och har erfarenhet av Scrum och/eller Kanban. 
Du har en god förmåga att översätta krav till faktisk lösning
Flytande svenska i tal och skrift

Dina egenskaper

Som person är du både noggrann, analytisk och du driver ditt arbete framåt och trivs att jobba resultatorienterat. Du är nyfiken och delar med dig av att tänka nytt och ser positivt på vår föränderliga resa. Du är en teamspelare  och det är naturligt för dig att dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper. Du värdesätter teamarbete högt!

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar AMF med Randstad Technologies och du ansöker via dem. Vid frågor är du välkommen att kontakta ann-christine.holmer@randstad.se

Välkommen med din ansökan! Skicka din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Om företaget
AMF ligger mitt i centrala Stockholm och vi är idag cirka 350 medarbetare. Med fyra miljoner kunder och ett förvaltat kapital på mer än 600 miljarder kronor, har vi ett stort samhällsansvar, och är en av de största aktörerna på den svenska pensionsmarknaden.

Vårt uppdrag är att ge våra kunder en så hög och trygg pension som möjligt. Vi ägs av fack och arbetsgivare tillsammans. Vår vision är att bli bäst i Sverige på pensionen från jobbet. Vi drivs av ett stort engagemang för våra kunder och en stolthet för vårt uppdrag. Vi lever enligt våra värdeord; enkel, trygg och mänsklig. Därför tycker vi att det är viktigt att visa varandra respekt och öppenhet på jobbet. Vi jobbar också för ett tydligt ledarskap, jämlikhet och mångfald genom rätten att få vara sig själv. Vi vill att alla ska känna arbetsglädje och trivas hos oss.

Dela Annonsen