Senior D365 Rådgivare inom Solution Optimization - Stockholm

Affärskonsult, IT


Företag: Columbus Sweden AB
Kommun: Stockholm
Publiceringdatum: 2024-02-12


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Har du erfarenhet inom D365 och/eller AX2012? Vill du vara med och utmana och guida våra kunder till att nå deras fulla potential inom deras D365 lösning? Har du god förmåga att kommunicera och strävar efter att vara vår kunds Trusted Digital Advisor? Då kan du vara vår nästa kollega inom affärsområdet Solution Optimization. ?

Vi letar efter en Senior Business Conusltant inom Microsoft Dynamics 365 med inriktning Solution Optimization. I år blev vi korad till Microsofts partner of the year inom D365 F&O, något vi såklart är superstolta över! Med andra ord, finns det alla möjligheter att utvecklas inom området tillsammans med oss.

Du kommer att tillhöra något av våra centrala kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm men man kan egentligen sitta var som helst i landet, eftersom vi erbjuder remote arbete!

Vad ska du göra i rollen?
I rollen kommer du arbeta nära våra kunder, där du bygger långsiktiga och trygga relationer i samband med att du utvecklar deras verksamhet och D365-lösning. Du kommer vara kundens go-to person när det kommer till att hjälpa dem nyttja och nå deras fulla potential inom deras D365-lösning. Du är den som identifierar vår kunds behov, och därifrån kan matcha dessa med tekniska möjligheter och Microsofts senaste releaser.

Du kommer vara inblandad i flera faser, såsom rådgivning, förfrågningar och förändringar från våra kunder i takt med att deras verksamhet växer och att de är i behov av hjälp med sin D365-plattform. Vi tror också på att delad kunskap är den bästa kunskapen, därav kommer du också vara en del av ett nätverk med globala kollegor där ni delar varandras kärnkompetenser. ? Vårt affärsområde Solution Optimization är på en spännande tillväxtresa, och i nuläget ser vi en ökning av spännande och utmanande globala kunder. Vi vill att du ska följa med på denna resa!

Du fördelar din tid mellan kontoret (eller vardagsrummet) och våra kunder tillsammans ditt projektteam, vilket skapar en varierande arbetsmiljö!

Vill du veta mer om vad som utmärker vårt område Solution Optimization? Spana in det här (https://www.columbusglobal.com/sv/blogg/letar-du-efter-ett-partnerskap-f%C3%B6r-livet-d%C3%A5-beh%C3%B6ver-du-inte-leta-l%C3%A4ngre)

Vad vi tror om dig:

- 5+ års erfarenhet av att arbeta inom D365 och/eller AX2012

- Du har expertis inom någon av följande områden: Finance, Supply Chain, Manufacturing, Integration eller Security

- Flytande i engelska, meriterande om du även är flytande i svenska

Vi letar efter dig som är kundorienterad, självständig och tar eget ansvar. Du har förmåga att hantera uppgifter på taktisk, operativ och gärna även strategisk nivå. Viktigast av allt, du trivs med att ha roligt på jobbet! ?

Vad vi erbjuder dig:
Dynamics har flera spännande projekt och fler är på väg in! Du kommer tillhöra ett av de affärsområden som växer mest inom Columbus där du får utvecklas både som person och professionellt, och få tillgång till vår egna plattform Columbus Academy som innehåller utbildningar inom t.ex Change management. Utöver det har vi sk. ERFA-grupper, både lokala och globala, där vi delar med oss av erfarenheter och kompetens. Våra ledare har fått höga betyg i senaste medarbetarundersökningen och så även engagemanget hos medarbetare.

Vår kultur kännetecknas av nyfikenhet, kunskap, samarbete och att ha riktigt kul på vägen. Vi erbjuder, utöver en arbetsplats med en personalomsättning lägre än branschens genomsnitt, bl.a: Fast lön + bonus, 30 dagars semester, friskvårdsbidrag på 4000kr/år, privat pensionsförsäkring motsvarande ITP1 samt sjukvårdsförsäkring.

Ansökan och nästa steg:

Hos oss kan du ansöka med din LinkedIn eller CV och du behöver inte fylla i några långa frågeformulär. Det ska vara smidigt! Vi erbjuder heltidsanställning med tillträde efter överenskommelse. Om du har några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Miriam Fidler (https://www.linkedin.com/in/miriam-fidler-311050160/) eller rekryterande chef Richard Streijffert (https://www.linkedin.com/in/richardstreijffert/). För att göra så objektiva bedömningar som möjligt tillämpar vi logik- och personlighetstester i våra rekryteringsprocesser. Vi ser fram emot din ansökan! ?

Om Columbus:

Columbus är ett IT-konsultbolag med ca 1800 medarbetare runtom i världen. Det vi gör allra bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Vår uppgift är att guida kunder i deras digitala transformation så att deras företag kan fortsätta att vara framgångsrikt en lång tid framöver. De senaste 30 åren har över 5000 kunder anlitat oss. Det går bra, helt enkelt ?. Om du frågar oss är hemligheten att vi sitter på ett stort utbud av tekniska lösningar, djup branschkunskap, omfattande teknisk expertis och en rejäl dos kundförståelse.

Våra medarbetare är engagerade i sitt arbete och företaget präglas av en stark entreprenörsanda. Detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns att vara med och påverka både vår egen och våra kunders verksamhet. Nu behöver vi bli fler och vill ha dig med på färden!

Jobba på Columbus:

Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/)

Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen