Hovmästare och servitör till Konsthallen

Servitör/Servitris


Företag: Cirkus Venues AB
Kommun: Stockholm
Publiceringdatum: 2024-02-26


Omfattning: Deltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Restaurang Konsthallen (https://konsthallen.com/), Pop Story (https://popstory.se/sv/hem/) och The Visitors Bistro (https://abbathemuseum.com/sv/the-visitors-bistro) är tre restauranger där mat, musik och firande alltid är i fokus. Konsthallen är vår lyxiga kvarterskrog där menyn är ambitiös och utan konstigheter, bara goda grejer. Goda viner och drycker är en självklarhet. Pop Story är ett ställe för fest och firande. Här har vi karaoke, bar, DJ, quiz, kalas och mycket mer. The Visitors Bistro är den naturliga samlingspunkten före och efter besöket på ABBA the Museum. Här serveras svenska klassiker i stort och smått, cocktails, milkshakes och skönsång på vår scen. De tre restaurangerna ligger i samma byggnad som Backstage Hotel (https://backstagehotelsthlm.com/?utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_campaign=hotell_sok_2024&utm_content=tas&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAivGuBhBEEiwAWiFmYW2UQmtVpzKXvxLwG6BWfxLm8W9N5_kGlpbtX9DXLkC9SnfQG53ZFRoCDdoQAvD_BwE) ute på vackra Djurgården.

Är du en stjärna som motiveras av att erbjuda enastående service? Läs vidare!

Hur ser din arbetsdag ut?

Som servitör är du synlig, närvarande och har hela tiden god kommunikation med både gäster och kollegor. Du dukar upp och dukar av bord, följer gällande rutiner i verksamheten och kan såklart ge goda råd kring mat och dryck.

Som hovmästare ansvarar du för att våra restauranger uppfyller gästernas förväntningar när det kommer till kvalitet, service och atmosfär. Du är kommunikativ och har förmåga att leda dina kollegor på ett pedagogiskt och inspirerande sätt.

Vem trivs här?

Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat och dryck. Du är driven, engagerad och det är en självklarhet för dig att samarbeta med dina kollegor. Du trivs med omväxlande arbetsuppgifter då tjänsterna innebär arbete inom alla tre restauranger.

Du har arbetat inom branschen i några år och har erfarenhet av en liknande roll på en à la carte-restaurang. Om du söker hovmästartjänsten behöver du också ha gått STAD-utbildning.

Vad erbjuder vi?

Vi söker en hovmästare och en servitör, deltid 75%, tillsvidare med inledande provanställning. Arbete på kvällar och helger ingår.

Kollektivavtal och goda förmåner är en självklarhet för oss!

Är du intresserad?

Sista ansökningsdag den 11 mars. Vi kan komma att tillsätta tjänsterna innan ansökningstiden löpt ut, vänta inte med din ansökan. Varmt välkommen att söka till en rolig och utvecklande tjänst med ett härligt gäng runt dig!

Cirkus Venues AB är en nybildad företagsgrupp med verksamheter under stark utveckling och är idag en av Stockholms största spelare inom besöksnäringen. I Cirkus Venues ingår ett flertal etablerade destinationer och mötesplatser - Cirkus Arena & Restaurang, Hasselbacken, boutiquehotellet Backstage med restaurang Konsthallen, Pop Story, Visitors Bistro. Från 2026 utökar vi verksamheten med nya arenan Gasometer i Norra Djurgårdsstaden.

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen