Placerings-/Investerings & Försäkringsförmedling

Affärsutvecklare


Företag: Ek, Jan
Kommun:
Publiceringdatum: 2024-02-27


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Wealth Manager
Vi söker inför en expansion av vår kunds företag personer till befattningen ”Wealth Manager” som har sin erfarenhet och vilja att stegvis eller direkt bli både Investeringsrådgivare & Försäkringsförmedlare till våra rekryteringsuppdrag gällande Göteborg & Stockholm.
Kravet till denna befattning är att du har en akademisk examen via ekonomi eller juridik eller annan inlärd matchande kunskap, detta inom t.ex. fastighetsmäkleri.
Till sökandet av befattningen ”Wealth Manager” så har du goda arbetserfarenheter inom denna yrkesroll så att du redan har SwedSec alt./och InsureSec-utbildning eller annan likartad kunskap så att du direkt erhåller fria utbildningar av företaget och därmed snabbt är legitimerad inom både SwedSec och InsureSec.
Dessa två licensieringar ger dig djupa och breda spetskompetenser och detta är viktigt för att kunna vara en riktigt framgångsrik Investeringsrådgivare/-Försäkringsförmedlare.
Trainee
Vi anställer även personer till den lärorika och kunskapsutvecklande tjänsten "Trainee” som ger dig möjligheten att genom praktiskt arbete som försäljare och löpande utbildningar avancera till Investeringsrådgivare och försäkringsförmedlare. Dig söker vi till Stockholm & Göteborg.
Tjänsten som ”Trainee” kan matcha er som har sin ekonomiexamen och även har en viss erfarenhet inom sälj, bolåneförmedling, bank, fastighetsmäkleri etc.
Men det viktigaste är ditt intresse av försäljning och viljan av ”hur görs det seriösa affärer”!
Dessa yrken ger er chansen till givande kommunikation inom finans & försäkring, där dina personliga kunders trygghet sätts i fokus. Vi inkluderar även erbjudandet av juridisk rådgivning från interna jurister arbetande inom ekonomisk familjerätt.
Vi värdesätter som mest din personlighet vilken passar in till detta kreativa företaget och då utvecklar du det hela framgångsrikt inom både finans och försäkring vilket erbjuder kunderna trygghet. Detta stämmer med företagets koncept!
Genom en välplanerad start på företaget får du ta del av företagets egenutvecklade utbildning av kommunikation. Detta genom deras egen internutbildning inom försäljningspsykologi. Den vetskapen hjälper dig att ge den trygga och bästa möjliga dialogen och omhändertagandet av dina kunder.
Mötesbokare
Har Du intresset och den goda stämman att bli specialiserad ”Mötesbokare” så finns även vår kunds ökade behov inom denna nisch! Er söker vi till Stockholm.
Generella egenskaper
Starka egenskaper hos dig som vi söker är att du matchar och uppfyller följande: lyhörd, lojal, noggrann, ordningsam, har en god planeringsförmåga, är insiktsfull men även prestigelös och har den positiva attityden.
Det är din personliga vilja och erfarenheter inom omhändertagande försäljning och personlig service som prioriteras.
Du klarar det svenska språket i både tal och skrift.

Arbetstid: Heltid
Ersättning: Fast lön + Rörlig lön

Skicka ditt korta CV inkl. fotografi samt ett Personligt brev via e-post och dessa helst i PDF-format. Ditt CV innehåller kontaktuppgifter, mail och telefonnummer samt ange som rubrik befattning "Wealth Manager - Investerings- & Försäkringsrådgivare" eller alternativet "Trainee till Investeringsrådgivare" eller "Mötesbokare" i ämnesraden.
Referera även tjänsten till Den ort Du söker till!

Vi återkommer via telefon eller mail så ange dina båda kontaktuppgifter som vi snabbt kan nå dig på!

Har du frågor så är du välkommen att ringa 0704-43 59 32, Jan Ek
EKaRekrytering Sweden

E-post: info@rekryteringskonsulterna.com

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen