Studenter sökes för lagerarbete dagtid i Borås

Lagerarbetare


Företag: AB Effektiv Borås
Kommun: Borås
Publiceringdatum: 2024-02-29


Omfattning: Deltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Har du en huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %? Kanon! Vi söker dig som vill arbeta extra på lager hos vår kund i Viared. Du ska kunna arbeta dagtid samt finnas tillgänglig för arbete 2-3 pass i veckan och under sommaren arbeta heltid. Varmt välkommen med din ansökan!

Din framtida arbetsgivare
Våra kunder håller till uppe på Viared och är verksamma inom e-handel och butik.

Vad erbjuder rollen?
Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara plock och pack. Returhantering kan förekomma.

Vem är du?
För att passa i rollen som lagermedarbetare hos vår kund söker vi dig som är självgående, produktiv och den som presterar det lilla extra. I den här rollen är det viktigt att du drivs av goda resultat och har inga problem med högt tempo. Vidare ser vi gärna att du är en person som har god arbetsmoral samt kommunicerar väl på svenska i tal och skrift. Meriterande är om du arbetat inom lager och logistik tidigare och främst med plock och pack av varor/kläder. Det är viktigt att du kan arbeta dagtid då arbetstiderna endast är förlagda dagtid måndag - fredag.

Meriterande:
Erfarenhet inom lager/logistik
Kan arbeta heltid under hela sommaren
B-körkort och tillgång till bil
Truckkort, skriv dina behörigheter i ansökan samt vilka truckar du har mest erfarenhet med

Villkor: För den här tjänsten kommer du att vara anställd av Effektiv och vara uthyrd som konsult till kundföretaget.

Start: Omgående.
Ort: Borås.
Omfattning: Deltid (heltid under sommaren).
Arbetstider: Dagtid.

Du behöver ha fyllt 18 år för att vara aktuell för den här tjänsten. Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande.

Sökord
Student, extrajobb, extra, deltidsjobb, deltid, lagerjobb, lagerarbete, lager, Borås, borås, dagtid, truck,

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen