Ämneslärare i matematik, engelska, trä- och metallslöjd och sva

Ämneslärare, 7-9


Företag: Nora kommun
Kommun: Nora
Publiceringdatum: 2024-02-29


Omfattning: Deltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Karlsängskolan är en 7-9-skola belägen i centrala Nora dit de allra flesta av kommunens högstadieelever söker sig. Vi har ett stabilt och kompetent kollegium med hög behörighet präglat av flexibilitet och engagemang. Vi är organiserade i arbetslag och arbetar enligt språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt.

ARBETSUPPGIFTER
Du planerar, genomför och utvärderar din undervisning i de ämnen och grupper du ansvarar för tillsammans med erfarna kolleger i dina ämnen.
Du använder metoder och arbetssätt som leder till bästa möjliga måluppfyllelse.
Du skapar en miljö för lärande och stöttar elevers sociala utveckling.
Du arbetar och dokumenterar i verksamhetssystemen och håller dig uppdaterad om forskningsläget inom ditt verksamhetsområde.
Du är mentor i en klass tillsammans med en kollega.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation inom aktuella ämnen är ett krav
Vi söker dig som är trygg och stabil och som har lätt att knyta kontakt med elever och vårdnadshavare. Som lärare är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och bidrar till en lugn och trygg skolmiljö. En förutsättning för att lyckas i rollen är att du har kunskap om barns utveckling och lärande samt förmåga att anpassa undervisningen utifrån gruppen och enskilda elevers behov och förutsättning.

ÖVRIGT
Nora kommun är beläget i den norra delen av Örebro län mellan Bergslagens sjöar och skogar. Kommunen har ett fantastiskt kulturarv och ett rikt föreningsliv. Nora är en entreprenörskommun där små lokala företag lever sida vid sida med stora internationella bolag. Till antalet är vi cirka 10 700 invånare och förväntas öka stadigt under kommande år. Dessa förutsättningar och närheten till det expansiva Örebro har gjort att allt fler vill bo och etablera sig i Nora kommun.

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen