Backendutvecklare

Backend-utvecklare


Företag: Lumit AB
Kommun: Halmstad
Publiceringdatum: 2024-02-29


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Företaget
Lumit är ett av Hallands snabbast växande tech-startups. Med Lumit vill vi digitalisera hur restauranger tar emot och hanterar beställningar. Lumit är en tjänst som möjliggör för restaurangens kunder att beställa mat direkt från restaurangens egen hemsida.
Vi tycker att digital beställning av mat ska ske med schyssta villkor för alla inblandade och ge en bra upplevelse för kunderna.
Vår affärsidé bygger på långsiktiga relationer med restaurangerna där vi ökar lönsamheten för både de och oss. Samtidigt som konsumenten som beställer maten ska få den bästa upplevelsen på marknaden. Allt detta samtidigt som vi medarbetare trivs, har roligt och utvecklas tillsammans.
2020 etablerade vi Lumit på den halländska marknaden. 2021 blev vi den största aktören i Halland inom vårt segment och nu 2024 används tjänsten av restauranger runtom i hela Sverige.
Bolaget växer kraftigt med en omsättning som dubblades från 25 miljoner 2022 till 50 miljoner 2023. Och nu vill vi hitta dig som vill vara med för att ta Lumit till nya höjder.
Se mer om tjänsten och videoklipp från vårt kontor: https://lumit.app/se/backend-utvecklare/

Arbetsuppgifter
Du blir en oerhört viktig kugge i vårt lilla och tajta utvecklingsteam. Där du är med och sköter vår backend-utveckling, samt driften i molnet av Lumit, framtidens beställningssystem för restauranger.
Ditt huvudsakliga uppdrag kommer bestå av att utveckla nya funktioner, buggtesta och drifta de molnlösningar som Lumit består av. Arbetet kommer ske i nära samarbete med vår frontend-utvecklare. Du kommer arbetsledas vecka för vecka av vår VD som utvecklat stora delar av Lumits nuvarande kod, men det dagliga arbetet kommer ske med mycket frihet under eget ansvar. Tillsammans med VD kommer du även vara arkitekt över våra serverlösa lösningar hos AWS och ansvara för att driften av dessa sker stabilt och säkert.
Som tack för din insats erbjuder vi en modern arbetsplats med olika förmåner likt hemarbete på fredagar, nyrenoverade lokaler, vidareutbildningar, fri frukt, tjänstepension och en av stans bästa utsikter från din arbetsplats.
En gång varje halvår håller vi även Lumitdagen där vi presenterar stora nyheter internt, anordnar tävlingar och övriga aktiviteter.

Din Profil
Vi tror att du har flera års erfarenhet som programmerare och gillar tanken på att vara en av de ledande förmågorna på en tech-startup som växer snabbt. Du är en rutinerad och självgående backend-utvecklare som gillar att utmanas i att hitta nya kreativa lösningar och agera arkitekt i molnet.
Vi tror att drivkraft och passion gör att man snabbt kan lära sig nya programmeringsspråk, frameworks och arbetsmetoder. Det viktiga är personen, inte språken man råkar kunna just nu. Men vi tror att du redan har erfarenhet av en eller flera av följande:
Javascript || Typescript
Node.js
Utveckla molnbaserade tjänster
Bygga API:er
AWS
MySQL || DynamoDB
Pipelines || CDK
HTML / CSS
Vue
React Native
Android appar
Git
IT-säkerhet i molnet

Inget av ovan är krav och vi kommer försöka forma rollen utifrån dina kunskaper och förmågor. Men vi förutsätter att du snabbt kan ta till dig nya teknologier och ramverk. Du pratar svenska eller engelska och kommenterar din kod obehindrat på engelska.

Se bilder och videoklipp om oss, tjänsten Lumit och vårt kontor: https://lumit.app/se/backend-utvecklare

Ansökan
Heltid, tillsvidareanställning. Flexibelt startdatum.
Löpande antagning under våren 2024.
Arbetsplats: Vårt huvudkontor på Trade center i Halmstad.
Du skickar din ansökan till jobb@lumit.app
Märk ansökan med ”Backend”.

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen