Praktik som redovisningskonsult - Hösten 2024, Uppsala

Redovisningskonsult


Företag: Avanta Ekonomi AB
Kommun: Uppsala
Publiceringdatum: 2024-02-29


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: 3 månader – upp till 6 månader

Studerar du inom ekonomi med ett hjärta som slår extra för kundrelationer och en dröm om att i framtiden äga affären mot kund? På Avanta Ekonomi, en familjär ekonomi- och redovisningsbyrå, erbjuder vi nu en möjlighet för dig att kickstarta din karriär genom en praktikplats på vårt Uppsala-kontor under hösten 2024.

Vem är du?
Vi söker dig som inte bara vill ha praktisk erfarenhet inom redovisning, utan också strävar efter att bli en viktig del av vårt team på lång sikt.

Din profil:

- Studerar med inriktning mot ekonomi, redovisning, finans eller liknande med praktikperiod under hösten 2024. Önskvärt att praktikperioden är minst 8 veckor lång.

- God förmåga att kommunicera på svenska och engelska, både verbalt och skriftligt.

- En önskan att få utmanas, lära, utvecklas och ta ansvar inom ditt område.

- En teamspelare med en positiv inställning och förmågan att arbeta självständigt.

- Kundcentrerad med flexibelt arbetssätt

- Ansvarstagande och drivande i ditt arbete

- En önskan om anställning efter avslutad praktikperiod

I rekryteringsprocessen kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper där förmåga att ta ansvar för den egna prestationen och samarbeta bra med andra är något som stämmer in på dig. Du uppskattar kundrelationer och är genuint intresserad av att förstå olika verksamheter för att hitta lösningar och effektiva arbetssätt. Det är naturligt för dig att alltid utgå ifrån kundens behov och problem. Du ser även fördelar med att arbeta på byrå framför att arbeta på ekonomiavdelning.

Vi erbjuder dig:

En praktikplats där du får en djupgående förståelse för redovisningsprocessen och möjlighet att arbeta med riktiga kundprojekt. Som praktikant på Avanta kan du förvänta dig att delta i kvalificerat arbete där du, genom att vara understöd till dina kollegor, får lära dig mer om löpande redovisningsarbete, kundbemötande, företagsrådgivning och mer! Praktiktjänsten utformas utifrån dina erfarenheter och önskemål samt utifrån verksamhetens möjligheter. Vi erbjuder dig även möjligheten att bli anställd efter praktikens slut.

Vid en potentiell framtida anställning erbjuds du självklart friskvårdsbidrag på maxnivå, tjänstepension och försäkringar. Utöver detta erbjuder vi även dig:

Kontinuerlig utveckling
Vi är en framåtsträvande organisation med höga kvalitetskrav och en mentalitet av kontinuerlig utveckling och förbättring av oss själva. Vi erbjuder därför tydliga vägar för kompetensutveckling baserade på dina egna förutsättningar och målsättningar.

Sociala aktiviteter
Gemensamma luncher, fikaraster, årliga konferenser och andra sociala aktiviteter är en naturlig del av vår företagskultur.

Flexibilitet
Under praktikperiod gäller arbete på plats under kontorstider. Vid en anställning erbjuds sen flexibla arbetstider och möjlighet till arbete hemifrån för att få livspusslet att gå ihop med vardagens alla måsten.

Gemenskap
Oavsett om du arbetar från något av våra Avanta-kontor eller ute hos kund arbetar vi på ett sätt som främjar gemenskap, familjeanda, samarbete och kunskapsutbyte.

Ansökan

Praktiken är planerad till hösten 2024 med uppstart enligt överenskommelse. Vi tillämpar ett löpande urval och annonsen stängs när vi har tillsatt praktikplatsen.

Vi ser fram emot din ansökan! ?

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen