Senior systemutvecklare inom Back-End

Backend-utvecklare


Företag: Castra Group AB
Kommun: Stockholm
Publiceringdatum: 2024-03-13


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Vill du ta ditt konsultande till nästa nivå hos en av Sveriges bästa arbetsgivare? Vi vet vad du tänker. Du har hört det förut. Men tro oss, det har du inte. Vårt körsbär på konsulttårtan är något annat. Sök jobbet och smaka själv!

Rollen

I rollen kommer du att fokusera på att vidareutveckla ett befintligt och egenutvecklat CMS för vår kund inom public service-området. Under hösten lanserades CMS:et för vår kunds 33 olika redaktioner. Framåt planerar de att fortsätta utveckla CMS:et för att möta redaktionernas behov. Teamet består för närvarande av produktägare, UX-designers, en frontend-utvecklare och fyra backend-utvecklare.

Erfarenhet

Vi ser gärna att du har 5+års erfarenhet inom likvärdig roll och innehar goda kunskaper och erfarenheter inom systemutveckling såväl IT-infrastruktur och har vana att jobba agilt, i ett självorganiserat team med DevOps och Continuous Delivery. Vår kund använder TypeScript, React, Node.js, Kafka, PostgreSQL och Elasticsearch i en infrastruktur på Kubernetes.

Det bästa åt de bästa - vår personalfilosofi

Castra är en konsultgrupp inom IT och management. Eller ja, en elite squad kan man säga. Vi samlar de vassaste och mest erfarna konsulterna, helt enkelt för att det är hos oss de får ut max i både kapacitet och livskvalitet.

Vi är en av Sveriges bästa arbetsplatser. Det låter lite skrytsamt, förlåt. Men det är faktiskt inte vi som sagt det. Castra har sedan 2017 blivit certifierad av Great Place to Work och har de senaste tre åren blivit utnämnda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser. Som grädde på moset är vi även Gasell- och Karriärföretag.

På Castra tror vi på frihet, utveckling och gemenskap. Du som konsult styr själv vilka uppdrag du tar, när du jobbar, om du vill levla upp någon kompetens och hur och mycket lön och semester du tar ut. Att du får bygga din egen logga är bara ytterligare ett bevis. Trodde du det var allt? Då trodde du fel. Stöd av bra chefer, aktiviteter, kompetent och snabbfotad säljstyrka, möjlighet till delägarskap, stora möjligheter att påverka bolagets framtid och härliga kollegor - listan på vad som gör Castra till en fantastisk arbetsplats kan göras lååång. Summan av kardemumman är att hos oss är möjligheterna bra nära oändliga. Win för alla parter, säger vi.

Castra har kontor i Göteborg, Stockholm, Eskilstuna, Malmö, Linköping, Norrköping, Örebro och Jönköping.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på castra.se/konsulterbjudande/ (https://www.castra.se/konsulterbjudande/)

Har vi lyckats väcka din nyfikenhet?

Sök direkt via länken

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen