Kurera Omsorg söker en ny familjehemskonsulent

Socionom


Företag: Kurera Assistans AB
Kommun: Malmö
Publiceringdatum: 2024-03-14


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Är du den vi söker?

 

Vi växer!

Kurera Omsorg växer så det knakar och nu söker vi dig som vill vara en del i att utveckla och bibehålla kvaliteten i vårt sociala förändringsarbete. Kurera är ett modernt omsorgsföretag bestående av tre företagsgrenar; assistans, stöd och boende samt familjehem. Vi söker nu efter en familjehemskonsulent till Kurera Hem. På Kurera gör vi det tillsammans!

 

Arbetsuppgifter:

Kurera Hem vänder sig till familjehem som tar emot placerade barn och unga i uppdrag av socialtjänsten. Som familjehemskonsulent på Kurera arbetar du med att rekrytera, utreda och handleda familjehem. Som familjehemskonsulent har du ett tätt samarbete med familjehemmen och socialtjänsten för att kunna göra tillvaron lite bättre för de placerade barnen. Vi utgår från familjehemmens styrkor och fokuserar på möjligheterna. Som familjehemskonsulent ansvarar du i första hand för familjehemmet för att kunna skapa förutsättningar för en god och stadig placering för det placerade barnet. Arbetet är behovsanpassat och du har därmed stort inflytande över dina arbetstider. Arbetet utgår ifrån Malmö.

 

Kvalifikationer:

Kurera lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker en driven och flexibel person med initiativförmåga. Du har en god samarbetsförmåga men kan och gillar att arbeta självständigt. Du är en stabil person, med gott omdöme som har förmåga att skapa ett gott samarbetsklimat med kollegor, familjehem, socialtjänst och andra nätverk. Som familjehemskonsulent har du förmågan att växla mellan reflektion och produktion.

 

Utbildning:

Socionom eller likvärdig utbildning om 180 HP.

Arbetslivserfarenhet inom socialt förändringsarbete.

Handledarutbildning är meriterande.

Körkort Krav: B

 

Vi erbjuder dig:

En stimulerande arbetsplats med varierande arbetsuppgifter och goda förmåner. Du ges eget ansvar och stora möjligheter till personlig utveckling. Kurera är en verksamhet under utveckling där vi vill att du är med och formar vårt varumärke och framtid.

 

Lön

Fast månadslön

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen