Celsius söker en Merchandiser i Norrköpingsområdet

Butikssäljare, dagligvaror/Medarbetare, dagligvaror


Företag: Svenska Storesupport Bemanning AB
Kommun: Norrköping
Publiceringdatum: 2024-03-27


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta ombyggnation, varuexponering, försäljning och varuplock. Du kommer dagligen att genomföra besök i butiker runt om i distriktet Norrköping som bland annat innefattarNorrköping, Linköping, Nyköpingdär du tillsammans med Celsius kommer fram till hur produkterna ska exponeras.Detta för att på bästa sätt nå ut till kunder ochuppnå ett gemensamt önskvärt resultat.
Vem är du?
Vi söker dig som ärkreativt lagd, kommer ofta med idéer ochnya angreppssätt för att effektivera varuexponering samtoptimera försäljning. Som merchandiser i detta uppdrag kommer du att vara ansiktet utåt för vår uppdragsgivare Celsius.
Du bör ha tidigare butikserfarenhet eller ha erfarenhet av enliknande roll för att besitta den förståelsen som krävs för rollen. Då arbetet innebär mycket självständigt arbete så söker vi efter dig som ärbekväm med att axla eget ansvar.Vidare ser vi att du som person ärsjälvgående, engagerad, noggrann och mål-och resultatinriktad.Du har även en god samarbetsförmåga då du kommer att samverkar med andra merchandiser och säljare.
Krav
Körkort
Du behärskar svenska obehindrat både i tal och i skrift.

AnställningsformDu kommer att vara anställd hos oss påStoresupportby Job&Talent och arbeta för vår kund. Vitillämpar en provanställning på 6 månader därefter tillsvidareanställning.Det är en unik möjlighet att få arbeta för ett välkänt företag och få användning av din kreativitet. Arbetet är på heltid med start enligt överenskommelse.
Ansökan
Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl på grund av GDPR,vänligen sök via vårt ansökningsformulär nedan. Vianvänder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.
Är det dig vi pratar om?
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas eftersom så skicka därför in din ansökan redan idag.
Varmt välkommen med din ansökan!
Celsius är den ursprungliga funktionella energidrycken som skapades av människor som lever ett hälsosamt och aktivt liv. Den lanserades för första gången i Sverige 2009, vilket blev en enorm framgång som förvandlade den svenska kategorin av funktionella drycker och energidrycker. Att vara hälsosam innebär inte bara att träna, det är ett tankesätt, en beslutsamhet och en livsstil. Det är för den livsstilen som Celsius är den perfekta drycken. Celsius är, och har alltid varit, helt vegansk, fri från kolhydrater och innehåller bara naturliga smak-och färgämnen. De strävar efter att erbjuda den bästa smakprofilen av alla funktionsdrycker och att ge den perfekta mängden energi för att prestera bättre under både träning och i vardagen
Celsius Sweden AB är ca 55 anställda i Sverige med en global omsättning på över 10 miljarder. Varumärket finns på 3 kontinenter och 15 i länder. Företaget marknadsför och säljer, med stor framgång, varumärketCelsius till dagligvaru-, service-, fackhandeln samt gym. På Celsius Sweden AB brinner medarbetarna för att inspirera och motivera andra människor till en hälsosam livsstil. Därför har företaget valt att distribuera en innovativ hälsoprodukt. Värderingar är att produkterna som distribuerar skall vara hälsosamma, smaka gott och fylla en funktion. Vänligen läs mera på www.celsiussverige.se.

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen