Vi söker en trygg, stabil och driven assistent till Lomma!

Personlig assistent


Företag: God Assistans i Syd AB
Kommun: Lomma
Publiceringdatum: 2024-04-02


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Vi söker nu en pigg, glad och framåt personlig assistent till Lomma! Tjänsten kommer att ligga på antingen heltid alt. deltid (ca 50%) beroende på vad du som sökande önskar. Arbetstiderna är förlagda under måndag-fredag, 14-22 (2 dagar/v.) samt 8-17 (övriga vardagar).

Du som söker behöver vara trygg i dig själv, stabil och inte vara rädd för att ta för dig i de rätta sammanhangen. Du bör vara lite huslig av dig och får gärna vara pedantisk! Kvinnan som söker assistent är i 50-års åldern och lever med MS. Hon bor i Lomma och har nära till de allmänna kommunikationerna. På så sätt blir det smidigt för dig (även utan körkort) att ta sig till sin arbetsplats!

Som assistent kommer du hjälpa kvinnan med de vardagliga rutinerna och även annat arbete som du på plats kommer få till dig. Arbetsuppgifterna varierar och den ena stunden är sig den andra aldrig lik! Tidigare erfarenhet inom personlig assistans är inget krav. Däremot ser vi ser gärna att du är serviceinriktad, har en känsla för integritet och är en god människokännare överlag. Du måste också förstå och kunna tala det svenska språket obehindrat. Störst vikt kommer läggas vid personlig lämplighet!

Stämmer nedanstående punkter in på dig bör du genast söka tjänsten:

- Kommer alltid i tid, att vara punktlig är en självklarhet.

- Noggrann, snabb och ett öga för detaljer!

- Glad, positiv och öppen - Delad glädje är dubbel glädje!

- Träning och aktivitet är ett stort intresse. En god hälsa underlättar både fysiskt och psykiskt!

- Dricker dunderhonung till frukost - Styrkan måste bibehållas! (Förflyttningar förekommer i tjänsten, det är således viktigt att ha en god fysik.)

Som tidigare nämnts har du som sökande möjlighet att påverka/önska tjänstgöringsgrad och till viss del också dina arbetstider. Låter detta uppdrag som något för dig är du varmt välkommen att skicka in din ansökan! Urvalet sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vid frågor, vänligen kontakta felicia.nanasi@godassistans.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!

OBS! Ansökningar med videoinspelning kommer att prioriteras.

Ledorden för God Assistans är omtanke, enkelhet, öppenhet och inflytande. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens inom assistansyrket. Vidare betraktas engagemang och glädje som värdefullt, och att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan för verksamheten. Vi strävar efter att uppnå bästa möjliga personliga bemötande, en hög tillgänglighet och snabb service. För närmre information, läs gärna mer på God Assistans hemsida, www.godassistans.se.

Vi har kollektivavtal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag upp till 4000 kr/år samt kontinuerlig utbildning.

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se).

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen