Yrkesarbetare inom Mark & Anläggning

Väg- och anläggningsarbetare


Företag: Kaj Johanssons Åkeri AB
Kommun: Umeå
Publiceringdatum: 2024-04-12


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Om tjänstenSom erfaren mark & anläggningsarbetareär du en nyckelperson i våra projekt. Du arbetar i projektform tillsammans med platschef,arbetsledare, mättekniker, andra yrkesarbetare samt maskinförare.
Projekten är varierande och omfattar olika typer av mark- och anläggningarbeten såsom VA, vägar, gator och grundläggningar.
Vi arbetarfrämst i Umeåområdet med omnejd, det kan förekomma uppdrag i andra närliggande regioner. Du är stationerad i hemmet.
Tjänsten är en provanställning som efter 6 månader övergår till en tillsvidareanställning.

Vem trivs här?Vi söker dig som har fleraårs erfarenhet och vill prova på nya utmaningar. Du har erhållit en bred och god kunskap inom olika typer av VA- och markprojekt.
Du har känsla för kvalitet, effektivitet, ansvar och planering av det egna arbetet. Du är kommunikativ, händig och har ett stort mått av eget driv. Du trivs att jobba med andra samt se resultatet av det ni tillsammans genomför. B-körkort är ett krav.
Utöver allmänna markkunskaper ser vi gärna att du har erfarenhet inom ritningsläsning, laser, rörläggning och rörsvetsning. Förutom dina kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden.
FöretagetKaj Johanssons Åkeri är ett familjeföretag som nu är inne på tredje generationens företagare. Företaget ingår i Kaj Johansson Gruppen där även Allmiljö är ett helägt dotterbolag. Verksamheten i koncernen bedrivs inom fyra huvudsakliga affärsområden: Transport & Logistik, Mark & Anläggning, Täkt & Maskin och Slam & Renhållning. Koncernen har drygt 240 anställda och omsätter ca 470 miljoner. Huvudkontor, verkstad och lager ligger i Vännäsby och ett kontor i Umeå.
Det som kännetecknar oss är att vi är personliga - vi är pålitliga, uppriktiga och ärliga människor som personligen levererar våra tjänster och produkter. Vi är modiga - vi går vår egen väg och vi gör alltid det vi tror på. Läs gärna mer på eller www.kajs.se. www.allmiljo.se
Intresserad?Vi går igenom ansökningarna löpande så ansök så snart som möjligt.har du frågor om tjänstenär du välkommen attkontakta vårHR-chef Maria Forssell eller Projektchef Tobias Gottnersson

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen