Frontend-utvecklare till vårt team i Uppsala!

Frontend-utvecklare


Företag: Frontwalker Group AB
Kommun: Uppsala
Publiceringdatum: 2024-04-12


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Är du redo att använda din expertis inom Frontend för att göra en skillnad inom life science?
Frontwalker Group, en etablerad aktör med över 35 år i IT-branschen, fortsätter sin resa mot innovation och teknisk expertis, särskilt inom life science och e-hälsa. Med vår expansion och strävan efter att ständigt ligga i framkant söker vi nu en erfaren Frontendutvecklare som vill bidra med sin kod och tekniska kunskap för att skapa verklig förändring.
Vem är du?Vi söker en senior Frontendutvecklare med minst 5 års erfarenhet med rik bakgrund i mjukvaruutveckling. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med äldre system och brinner för att modernisera och uppgradera befintliga system. Du identifierar och utnyttjar potentialen i äldre system för att omvandla dem till moderna och effektiva lösningar. Varje ny utmaning ser du som en ny möjlighet att lära av och du är en problemlösare i högsta rang. Att arbeta i team är något du trivs med, men du trivs lika bra med att arbeta självständigt. Du har också en högskole- eller universitetsutbildning inom datavetenskap eller IT. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
Vi söker utvecklare som kan göra tekniska vägval utifrån kundens förutsättningar och ser gärna att du har erfarenhet från flera av punkterna nedan:
Minst 5 års erfarenhet av JavaScript el. Typescript
Minst 5 års erfarenhet av någon av följande ramverk: React, Vue.js, Angular, Svelte
Versionshanteringsverktyg tex. Git
Agila metoder/ Scrum
HTML, CSS
REST, API-design, OpenAPI tex.
Erfarenhet av olika faser av utvecklingslivscykeln’

Vi erbjuder dig Att vara en del av ett företag som är djupt engagerat i life science och e-hälsa.
Möjlighet att arbeta med meningsfulla projekt som gör skillnad såväl inhouse som ute hos våra kunder
En inkluderande och uppmuntrande arbetsmiljö där work-life balance prioriteras.
Möjligheter till personlig och professionell utveckling.
Marknadsmässig lön och attraktiva förmåner, inklusive friskvård och försäkringar.
Flexibla arbetstider och ett roligt arbetsliv.
Varför Frontwalker Group?
Som en del av Frontwalker blir du en del av ett företag med en rik historia och en spännande framtid inom Life science. Vårt kontor, beläget i det inspirerande Magasin X nära Uppsala Central, symboliserar vår strävan efter innovation och kvalitet. Du blir en del av ett dynamiskt team där vi värdesätter kunskapsutbyte, teamaktiviteter och ständig utveckling.
Vill du vara en Frontwalker?Är du vår nästa frontend-utvecklare? Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Vid frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta Carolina Gustavson på 073505 42 34 eller mejla till rekrytering@frontwalker.se Varmt välkommen att höra av dig!

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen