Personlig assistent sökes till Bångbro utanför Kopparberg

Personlig assistent


Företag: Team Olivia Omsorg AB
Kommun: Ljusnarsberg
Publiceringdatum: 2024-04-14


Omfattning: Deltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: 3 månader – upp till 6 månader

Vi ser nu fram emot att välkomna en ny kollega till vårt bolag Kungsängen i Nora AB, inom LSS personlig assistans, och söker dig som vill börja arbeta hos oss som personlig assistent i Bångbro utanför Kopparberg.
Du kommer att få arbeta hos en äldre mansom behöver stöd i sina vardagliga rutiner.Tjänsten är en visstidsanställning till och med den 30 augusti 2024 med start omgående eller efter överenskommelse.Tjänstgöringsgrad kommer att vara ca 50 procent med arbetstiderna 08.00-13.00 måndag-söndag.
Hos Kungsängen i Nora AB är våra assistansuppdrag utformade så att brukaren hyr en bostad av oss. Det innebär att du som personlig assistent är tydligt knuten till oss som företag, har kollegor och en närvarande verksamhetschef. Som personlig assistent hos oss arbetar du och blir en del i brukarens vardag. Vi finns tillgängliga under dygnets alla timmar för att stötta och underlätta för brukaren med allt från motivationsarbete, stöd och hjälp i hemmet till att följa med och handla eller på olika aktiviteter.
Vem trivs hos oss?
Kungsängen söker dig som har ett varmt hjärta som klappar för människor. Du är en trygg person som har förmågan att visa respekt, lyhördhet och empati. Du är tydlig och strukturerad men kan samtidigt vara flexibel i ditt arbetssätt och kan stundtals hantera ett högt tempo. Du är en schysst arbetskamrat genom att hålla tider och följa rutiner. Du har en förståelse för att det du gör och säger påverkar andra och kan därför vara lugn, inkännande och påhittig i stunder då det behövs - det som vi brukar kalla lågaffektivt bemötande. Om du inte känner till den metoden redan nu kommer du garanterat att göra det efter en tid hos oss. Som personlig assistent behöver du vara lyhörd och inkännande men samtidigt mycket tydlig i ditt arbetssätt.
Din bakgrund
Du får gärna ha tidigare erfarenhet av att ha jobbat med människor med olika funktionsnedsättningar och om du har erfarenhet av autism är det ett plus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
För att vi ska kunna anställa dig måste du ha B-körkort och innan erbjudande om tjänst hämtas belastningsregister in som en del av processen.
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande!

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen