Internservicemedarbetare sökes till statlig myndighet i Stockholm

Kontorsvaktmästare


Företag: Bemannia Kontor AB
Kommun: Stockholm
Publiceringdatum: 2021-10-05


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: 6 månader eller längre

Har du erfarenhet från ett serviceyrke samt gymnasieexamen? Är du även som person tekniskt lagd? Då kan du vara personen vi söker!

Om uppdraget
Vi söker för kunds räkning fem internservicemedarbetare med omgående start. Uppdraget är initialt på sex månader med möjlighet till förlängning. Vår kund är en statlig förvaltningsmyndighet under regeringen. För kännedom kommer du genomgå en säkerhetsprövning och registerkontroll under rekryteringsprocessen.

Dina arbetsuppgifter

I rollen kommer du bland annat arbeta med ärendehantering, handläggning av beställningar och felanmälningar. Det ingår även att vara behjälplig i lokal och inredningsärenden vid omflyttningar, inventeringar och möbleringar. Vidare kommer du att utföra kontorsservice så som ledsagning av extern servicepersonal, ha koll på kontorsutrustning och kontorsmaterial samt hantera post, paket, bud och distribution.

Som internservicemedarbetare ingår det även i rollen att agera användarsupport i mötes- och tjänsterum med daglig tillsyn, stöd med mötesteknik och felsökning och utbyten av datorskärmar och dockningsstationer. Uppdraget innehåller även lagerhållning av beställning, mottagning, leveranskvittering, uppställning i förråd av gods. För att du skall lyckas i rollen ser vi att du är strukturerad, flexibel och serviceinriktad.

Dina kvalifikationer

- Gymnasieexamen eller motsvarande utbildning
- Erfarenhet utav ett serviceyrke(kundtjänst, reception, kundmottagare, kassapersonal m.m.)
- Utrycka sig väl i svenska, såväl i tal som i skrift
- God datorvana med goda kunskaper i Officepaketet

Meriterande

- Tekniska kunskaper för mötesstöd t.ex. koppling från telefoni till större skärmar via mötesplattformar(ex. Skype eller Microsoft Teams)
- Erfarenhet utav arbete med IT-utrustning
- Erfarenhet utav arbete med ärendehanteringssystem
- Erfarenhet utav flyttarbete och flyttplanering

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Dela Annonsen