Senior Backend-utvecklare

Backend-utvecklare


Företag: Lumit AB
Kommun: Halmstad
Publiceringdatum: 2024-04-23


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Om företaget
Lumit är ett av Hallands snabbast växande tech-startups. Med Lumit vill vi digitalisera hur restauranger tar emot och hanterar beställningar. Lumit är en tjänst som möjliggör för restaurangens kunder att beställa mat direkt från restaurangens egen hemsida. Vi tycker att digital beställning av mat ska ske med schyssta villkor för alla inblandade och ge en bra upplevelse för kunderna.
Vi tror så mycket på vår produkt att vi bara tar betalt av restaurangen om de faktiskt får något sålt via oss. Ett upplägg som säkerställer att vi måste leverera den bästa lösningen på marknaden för att både restaurangerna och deras kunder ska bli nöjda och återkomma. Allt detta samtidigt som vi medarbetare trivs, har roligt och utvecklas tillsammans.
2020 etablerade vi Lumit på den halländska marknaden. Nu 2024 används tjänsten av restauranger på över 120 olika orter runtom i Sverige. Bolaget växer kraftigt med en omsättning som dubblades från 25 miljoner 2022, till 50 miljoner 2023. Och nu vill vi hitta dig som vill vara med för att ta Lumit till nya höjder.
Se mer om tjänsten och videoklipp från vårt kontor: https://lumit.app/se/backend-utvecklare/

Arbetsuppgifter
Du blir en oerhört viktig kugge i vårt lilla och tajta utvecklingsteam. Där du ansvarar för teamet, du programmerar stora delar av vår backend, samt ansvarar för driften i molnet av Lumit, framtidens beställningssystem för restauranger.
Ditt huvudsakliga uppdrag första åren kommer bestå av att utveckla nya funktioner, buggtesta och drifta de molnlösningar som Lumit består av. Arbetet kommer ske i nära samarbete med vår frontend-utvecklare. Du kommer arbetsledas vecka för vecka av vår VD som utvecklat stora delar av Lumits nuvarande kod, men det dagliga arbetet kommer ske med mycket frihet under eget ansvar. Tillsammans med VD kommer du även vara arkitekt över våra serverlösa lösningar hos AWS och ansvara för att driften av dessa sker stabilt och säkert.
Med åren räknar vi med att teamet blir större och att du ihop med bolaget kommer växa i din roll och sakta jobba mer strategiskt. Rollen kommer även anpassas utifrån vad du brinner för mest: Kodande, affärsutveckling, molnarkitektur, ledning, etc.
Som tack för din insats erbjuder vi en modern arbetsplats med olika förmåner likt hemarbete på fredagar, nyrenoverade lokaler, vidareutbildningar, fri frukt, tjänstepension och en av stans bästa utsikter från din arbetsplats. En gång varje halvår håller vi även Lumitdagen där vi presenterar stora nyheter internt, anordnar tävlingar och övriga aktiviteter.
Ersättning kan även ske i andra former än bara lön beroende på erfarenhetsnivå, omfång på rollen och vad som motiverar dig framåt.

Din profil
Vi tror att du har flera års erfarenhet av att jobba som backendutvecklare och gillar tanken på att vara en av de ledande förmågorna på en tech-startup som växer snabbt. Du är en rutinerad och självgående person som gillar att utmanas i att hitta nya kreativa lösningar och agera arkitekt i molnet.
Vi tror att drivkraft och passion gör att man snabbt kan lära sig nya programmeringsspråk, frameworks och arbetsmetoder. Det viktiga är personen, inte programmeringsspråken man råkar kunna just nu.
Men vi tror att du redan har en hel del erfarenhet av några av följande:
Javascript || Typescript
Node.js
Utveckla molnbaserade tjänster
Bygga API:er
AWS
MySQL || DynamoDB
HTML && CSS
Vue
React Native
Git

Inget av ovan är krav och vi kommer försöka forma rollen utifrån dina kunskaper och förmågor. Men vi förutsätter att du snabbt kan ta till dig nya teknologier och ramverk. Du pratar svenska eller engelska och kommenterar din kod obehindrat på engelska.

Se bilder och videoklipp om oss, tjänsten Lumit och vårt kontor: https://lumit.app/se/backend-utvecklare

Ansökan
Heltid, tillsvidareanställning. Start omgående eller enligt befintlig uppsägningstid.
Löpande antagning.
Arbetsplats: Vårt huvudkontor på Trade center i Halmstad.
Du skickar din ansökan till jobb@lumit.app. Märk ansökan med ”Backend”.
Varmt välkommen med din ansökan!

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen