Farmaceut till Apotek Hjärtat E-center, Söderhamn

Receptarie


Företag: Apotek Hjärtat AB
Kommun: Söderhamn
Publiceringdatum: 2024-04-30


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Katrine berättar:
Varmt välkommen till vårt fina Apotek Hjärtat E-center, Söderhamn.
Vi står inför en spännande förändring och vill ge dig chansen att vara med på den: Vi ska bli ett Maxi-apotek! Vi som vet, vet att det innebär att jobba i medvind. Kunderna är glada och tacksamma, affären går strålande och konkurrenterna biter på naglarna
Just nu ligger vårt fina apotek inne vid Hälsocentralen på E-center och har en lättillgänglig parkering precis utanför. Våra kunder kommer från hela Söderhamn med omnejd och uppskattar vår snabba, effektiva service. Under året flyttar vi över parkeringen till ett nytt ICA Maxi och det ser vi fram emot!
Nu vill vi utöka teamet med ytterligare farmaceut. Är du intresserad av en ansvarsroll, finns det stora möjligheter att varva kundmötet med ett mindre administrativt arbete. Du får chansen att coacha dina kollegor till att lära, utvecklas och växa i sina egna roller.
För mig som chef är det viktigt att du är en positiv problemlösare, gärna springer ut i egenvården när det behövs och har ett flexibelt samarbete med kollegorna. Vi är även bäst i landet på Rosa Bandet-kampanjen, den pallplatsen släpper vi aldrig!
Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.
Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!
Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.
Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.
Det här är du!
Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.
Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!
Varför bli en del av Hjärtat?
På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.
Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår podd!
Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.
Sista ansökningsdag: 2024-07-31
Kontaktperson: Katrine Frykberg, katrine.frykberg@apotekhjartat.se
Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen