Produktionsledare

Transportledare


Företag: Cfl Cargo Sverige AB
Kommun: Nässjö
Publiceringdatum: 2024-05-16


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Är du en person som gillar att lägga pussel, är lagspelare samt har goda egenskaper som ledare? Passa då på och sök jobbet som produktionsledare till oss på CFL cargo i Nässjö.
Det här är CFL cargo Sverige
CFL cargo Sverige, med huvudkontor i Nässjö, är ett dotterbolag till CFL cargo i Luxemburg. CFL cargo Sverige är ett järnvägsföretag som tillhandahåller dragtjänster för godståg på den svenska marknaden, i synnerhet intermodala transporter från och till Göteborgs hamn samt virkestransporter i södra och mellersta Sverige.
CFL cargo Sverige omsätter ungefär 200 miljoner kronor och antalet anställda är 64 varav 49 lokförare och 15 kontorsanställda. Kontorspersonalen är placerade på huvudkontoret i Nässjö, medan förarna är stationerade över hela landet.
Vår kultur
Vi är övertygade om att en framgångsrik arbetskultur bygger på öppenhet, samarbete och innovation. Vi strävar efter att skapa en miljö där varje individ uppmuntras att växa och trivas. CFL cargo Sverige är engagerade i att skapa en säkerhetskultur där aktivt deltagande och ansvarstagande uppmuntras.
Fokus i din roll
Du kommer ingå i ett team bestående av totalt fyra produktionsledare, fyra trafiksamordnare och en produktionschef. Som produktionsledare är du närmaste chef över en grupp lokförare och tillsammans med de andra produktionsledarna turas ni om att ha det operativa ansvaret över produktionen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att skapa arbetsscheman för våra lokförare samt planera att lok och vagnar utnyttjas på ett kostnadseffektivt sätt.
Du arbetar dagtid, men är ibland tillgänglig övriga tider för att kunna stötta trafiksamordnaren vid större produktionsstörningar.
Om vi får önska
Vi vet ännu inte vem du är, men vi har en god bild av vad du har med dig sedan tidigare:
• Erfarenhet av att vara chef eller ledare,
• Erfarenhet av järnvägsproduktion, industriell logistik (produktionsfunktion/ledningsfunktion) eller motsvarande,
• Erfarenhet av att arbeta med ledningssystem (ISO, säkerhetsstyrning, etc.)
• God datorvana i MS Office,
• Svenska och engelska i tal och skrift.

Är det rätt plats för dig?
För att trivas och lyckas i den här rollen ser vi att du är en trygg och stresstålig person som känner stort ansvarstagande och kan ta självständiga beslut. Du gillar problemlösning vilket är en viktig egenskap vid planering av fordonsflottan och personalscheman.
Passar vår beskrivning in på dig? Varmt välkommen med din ansökan!
Bra att veta
• Placeringsort Nässjö
• Tillsvidareanställning, heltid
• Du rapporterar till produktionschefen
• Visa ditt intresse snarast, urval sker löpande
• Vid frågor, kontakta Mikaela Schön 070-319 19 60

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen