Senior designer till techbyrå på Södermalm

Designer


Företag: Meepo AB
Kommun: Stockholm
Publiceringdatum: 2024-05-16


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

På Meepo är varje dag en chans att förvandla stora idéer till verklighet! Vi är ett team som utmanar gränserna för vad digitala produkter kan göra och hur de kan förbättra världen omkring oss. Nu letar vi efter dig som vill bidra med din expertis inom digital design och vara nyckelpersonen för vår visuella identitet. Låter det som en utmaning i din smak? Vi ser fram emot att höras! ?
Liten inblick i Meepo
Sedan starten 2011 har vi växt till ett team på 25 av branschens skarpaste hjärnor, organiserade i tre team med sina egna specialiteter och produkter. Vi arbetar för närvarande med allt från avancerade webbapplikationer för projektstyrning till att förenkla den ibland komplexa världen av pensioner och försäkringar. Vi prioriterar också tid för olika världsförbättrande projekt, vilket ligger oss varmt om hjärtat.
Ditt nya team
Du kommer att samarbeta nära med alla Meepos team, samtidigt som du tillhört vårt förtjusande Sektion 3-team. Teamet består av fem skickliga fullstackutvecklare och fantastiska kollegor: Anders, Maja, Carl-William, Daniel och Karin. ? Vi ansvarar för våra interna projekt, som vår tidsrapporteringsapp och hemsida, men även projekt som faller under vårt fokusområde "En bättre värld", till exempel vårt pro-bono-projekt, The Life You Can Save.
Varje team på Meepo jobbar tvärfunktionellt med kompetens inom allt från projektledning till arkitektur, programmering och design. Du kommer att arbeta nära designkunniga kollegor i varje team, och dina idéer och kunskaper kommer att vara avgörande för att vi ska ta klivet mot något ännu större.
Dina ansvarsområden
Du kommer vara nyckelpersonen för all designrelaterad verksamhet på Meepo, både för våra produkter och för vårt eget varumärke. Dina ansvarsområden innefattar:
Ha det fulla ansvaret för att definiera, utveckla och upprätthålla den visuella identiteten för Meepo samt för produkterna i ditt team.
Rådgivare och bollplank mot våra designeransvariga i de andra teamen.
Ansvara för utformningen av vår webbplats och att förstärka vårt varumärke på bästa möjliga sätt.
Designa, användartesta och justera användargränssnitt för våra webbapplikationer.
Stötta och utbilda våra utvecklingsteam i designrelaterade frågor.

Vem vi tror att du är
Du har minst fem års erfarenhet inom digital design med en beprövad förmåga att ta ett projekt från en spännande idé till ett imponerande slutresultat.
Du har en relevant utbildning från universitet eller yrkeshögskola inom grafisk design, digital design, UI/UX eller liknande.
Du är expert på designverktyg som Sketch, Figma och Adobe XD samt skicklig i Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, InDesign) eller motsvarande.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Du är en sann lagspelare som mår som bäst när du jobbar nära kollegorna för att nå gemensamma mål. Att ge och ta emot feedback ser du som en självklar del av samarbetet.
Du är en doer som är van att driva projekt framåt, och när du stöter på en utmaning skapar du snabbt en plan för att lösa den.

Bonus-skills
Det är inte ett krav, men absolut ett plus om:
Du har erfarenhet av att ansvara över designen i flera komplexa projekt samtidigt.

Meepo erbjuder
Ett team där gemenskap, omtanke och glädje verkligen räknas. Vi utsågs nyligen till ett `Great Place to Work` med ett enastående resultat och ett Trust Index på 94%. ?
Vi delar varje år på 15% av vinsten - går det bra för Meepo går det såklart bra för helavårt team!
Utbildningsbudget på 50.000 kronor per år där du har möjlighet att välja fritt.
Vi vill dra vårt strå till stacken och donerar varje år 10% av vinsten till välgörenhet. ?
Ett attraktivt förmånspaket med tjänstepension och generöst friskvårdsbidrag på 5000 kronor, plus ett gymkort.
Vi erbjuder flextid och möjlighet att jobba på distans upp till tre dagar i veckan.
Mysigt kontor mitt i Stockholm, vi sitter högst upp i Mariahissen med panoramautsikt över Riddarfjärden och Slussen.?

Slutkläm
Om du vill vara en del av en arbetsplats där gemenskap och nytänkande värderas högt, där du kan bidra till kreativa och meningsfulla projekt, är Meepo rätt plats för dig. Skicka in din ansökan redan idag, så hör vi av oss inom kort!

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen