Kundserviceagent till Eltel

Kundtjänstmedarbetare


Företag: Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Kommun: Göteborg
Publiceringdatum: 2024-05-20


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: 6 månader eller längre

Har du erfarenhet av kundservice och är ute efter en ny utmaning? Då har vi rätt tjänst för dig!

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det görs på uppdrag av deras kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.Eltel är stolta över att skapa värde för sina kunder och för samhället i stort – de kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker Eltel efter engagerade människor som kan bli en del av företaget. Eltel vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.
Läs gärna mer på www.eltelnetworks.se

Som Serviceagent är ditt huvudsakliga uppdrag att svara på kunders frågor och hantera beställningar. Du kommer att tillhöra teamet SPOC vilket står för Single Point Of Contact och är en nationell gemensam ingång för Eltels kunder. Tillsammans med ditt team, som är passionerat och dedikerat till att uppfylla kundens behov, kommer du att arbeta hårt för att leverera högkvalitativ service och support.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Hantera akuta uppdrag som kräver omedelbar åtgärd
• Bevaka akuta ärenden
• Bevaka mailingången, registrera felanmälningar manuellt för att därefter kalla ut tekniker alternativt meddela produktionsplanerare
• Återkoppla till kunder via mail eller telefon
• Ta emot och registrera ärenden
• Kontrollera material och beställa vid behov
• Supportera Eltels eller kundens egen tekniker
• Boka teknikerbesök

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och jobbar som konsult hos Eltel. Tjänsten planerar att starta omgående eller enligt överenskommelse och pågå till årsskiftet med möjlighet till förlängning. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider. Du kommer vara placerad på Eltels kontor i Eriksberg.

Din profil
• Du har arbetslivserfarenhet inom kundservice
• Du har en slutförd gymnasieutbildning
• Du har goda kunskaper i svenska och engelska både muntligt och skriftligt
• Du har god dator och telefonvana
• Erfarenhet av telekombranschen är mycket meriterande

Stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper! Vi söker dig som har en naturlig fallenhet för service och alltid sätter kunden i fokus. Du besitter en god kommunikativ förmåga samtidigt som du är lyhörd för andras behov. Du har en lösningsorienterad inställning och är drivande samt engagerad i ditt arbete. Vidare är du en person som är orädd för att ta egna initiativ och trivs med att ha många kontaktytor.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen