Onsite Tekniker

IT-tekniker/Datatekniker


Företag: Iver Sverige AB
Kommun: Stockholm
Publiceringdatum: 2024-05-31


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way".
Nu söker vi enOnsite tekniker till Stockholm, som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?
Din roll på Iver?
I den här rollen blir du en del av vårt Servicedesk-team som finns på plats hos vår kund som har kontor i Stockholm och Linköping. Vår uppgift är att leverera alla förekommande arbetsuppgifter inom en Servicedesk och Onsite med hög kvalitet, samt att säkerställa att vår kunds verksamhet aldrig hindras av ett IT-problem. Din och teamets huvudsakliga uppgift är att lösa tekniska problem och säkerställa att IT-infrastrukturen fungerar smidigt samt att alla har tillgång till de verktyg och resurser de behöver för att utföra sina arbetsuppgifter. Varje dag präglas av sina nya tekniska utmaningar och vi tror att du stimuleras av att få jobba med problemlösning och tycker att det är roligt att snabbt identifiera och lösa problem som är avgörande för att minimera driftstopp och säkerställa kontinuiteten i företagets verksamhet.
Arbetsuppgifterna är både belönande och krävande, och kräver teknisk kompetens såväl som ett mycket gott kundbemötande. Dessutom ger arbetet möjlighet att samarbeta med olika människor och avdelningar, vilket skapar en bredd av erfarenheter och öppnar för kompetensutveckling. Tjänsten är på heltid, 5 dagar i veckan i Solna och Stockholm.
Vad erbjuder vi dig?
Iver - Where technology meets business.Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder – här i Norden och internationellt – ska se oss som en ledande partner för digital transformation.
På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer – inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.
Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas.We’re not big blue. We’re yellow.Stora nog att skala och agila nog att innovera.
Din bakgrund och profil
För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet av att arbeta som teknisk Onsite samt i en teknisk Servicedesk. Som person är du driven, strukturerad och serviceinriktad. Du har fallenhet för ordning och reda och förstår att det är en viktig framgångsfaktor i den bransch vi verkar. Du trivs med och bemöter kund på ett professionellt sätt samt att du själv tar ansvar för dina uppgifter och tillsammans med ditt team tillför du en härlig känsla i gruppen där alla frågor är välkomna och utbyte av kompetens med varandra är självklart. I den här rollen kommer du att arbeta som Onsite tekniker på kundens kontor i centrala Stockholm, arbeta i Servicedesken från Ivers kontor i Solna samt att du kommer vara delaktig i säkerhetsklassade projekt ute hos kund.
Vi vill att du har kunskaper inom:
Windows Server/Klient
AD och GPO
Microsoft Office/365/Exchange
God kunskap om klienthantering såsom installation, support och felsökning
Erfarenhet av att installera applikationer
Talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat

Meriterande kunskaper:
Second line erfarenhet från teknisk Service Desk
Citrix
Övervakning
SCCM
ITIL-baserat arbete i ITSM

Placeringsort:
Iver har kontor i Sverige och Norge. Denna roll utgår från vårt kontor i Solna. Vår kund finns i centrala Stockholm.
Iver och vår kund ställer höga krav på IT-säkerhet varför vi och kunden kommer göra bakgrundskontroller i rekryteringsprocessen inklusive säkerhetsprövning hos Säpo.
Svenskt medborgarskap är ett krav.
Sök till oss!
Urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Iver eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Önskad start är 1/8 eller enligt överenskommelse.Du är välkommen att kontakta Andreas Nilsson (andreas.nilsson@iver.se) vid frågor eller funderingar kring tjänsten.Vi ser fram emot din ansökan!
Välkommen till Iver!

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen