Cykelintresserad butikssäljare deltid

Butikssäljare, fackhandel


Företag: Movs Technology Group AB
Kommun: Göteborg
Publiceringdatum: 2024-06-03


Omfattning: Deltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: 6 månader eller längre

Vi söker butikssäljare till vår nya elcykelbutik i Göteborg
Deltid (eftermiddagar & helger)

Vi är en av Sveriges största återförsäljare av elcyklar och det är till oss kunderna vänder sig när de vill ha en säljare med expertkunskap. Nu behöver vi förstärka vårt framgångsrika team på Elcykelvaruhuset.se och MOVS Club med en erfaren säljare.

Ditt huvudsakliga arbete är att med hög service- och kunskapsnivå sälja cyklar och tillbehör. Våra kunder har många frågor och de kommer att se dig som sin främsta källa till information när de kommer in i butiken. Produkterna vi säljer kräver att man är kunnig och villig att dela med sig av sina kunskaper till kunderna. Det är en fördel om du har generella tekniska kunskaper, men det är inget krav. Vi tror att rätt person på eget initiativ, och med vår hjälp, snabbt kan skaffa sig de kunskaper som i förlängningen gör dig till en expert inom området. Du kommer även att hjälpa till med att montera cyklar och leverera cyklar till kunderna med företagets egna budbil.

Vi söker dig som älskar att möta människor och ge bra service i ett högt tempo. Du har inga problem att genomföra en affär från början till slut inklusive den administration som krävs. Du tycker om att hugga i när du ser att det behövs, t ex när hyllor behöver fyllas på eller när du ser annat som behöver göras i butiken. Ditt arbete har stor variation och sköts från butiksgolvet och mycket av arbetet sker vid datorn. Vi ser därför att du har datorvana och kan grunderna i de vanligaste Windows-programmen.

Vi letar efter en person som skall passa in i vårt lilla härliga team. Din personlighet är därför viktig för oss. Du bör vara öppen och lyhörd. Lätt att kommunicera med samt alltid tänka att problem är till för att lösas. Vi skall ha roligt och trivas tillsammans då bygger man en miljö som skapar köpkraft hos kunderna.

Du kommer ibland behöva tala engelska med kunder och leverantörer, vi ser gärna att du är bekväm med det.

Butiken har öppet vardagar 10:00 till 18:00, samt helgöppet under högsäsong, lördagar 10:00-15:00 och helgarbetet förekommer enligt ett löpande schema.

Tjänsten är förlagd till vår nya butik som vi håller på att bygga i Centrala Göteborg.

Du som arbetar hos oss kommer till en trevlig arbetsplats med ett glatt och positivt gäng där du har du stora möjligheter att utvecklas.

Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan den sista ansökningsdagen, så vänta inte med att sök.

Välkommen in med din ansökan !

Mvh Alex
Butikschefen
Det är viktigt att du drivs av att sälja och att göra kunderna nöjda. Vi förväntar oss att du är positiv, driven och duktig på att kommunicera i tal och skrift, och du är inte rädd för att göra det lilla extra när det behövs.

I korthet söker vi dig som är:

- Intresserad av mopeder och cyklar
- Driven Säljare
- Duktig på merförsäljning
- Är positiv och utåtriktad
- Är duktig på att kommunicera (svenska och engelska)
- Har hög effektivitet i sitt arbete
- Eller har arbetat som säljare i butik innan (meriterande)
- Är självgående och älskar utmaningar
- Körkort behörighet B (Krav)

Movs Mobility Group AB

Movs Mobility Group AB grundades 2004 och är idag marknadsledande i Sverige inom lätta fordon såsom mopeder, motorcyklar, elcyklar, tillbehör och reservdelar. Företaget består av KopEnScooter.Nu som är Sveriges största återförsäljare av mopeder och scootrar, samt Elcykelvaruhuset som har Nordens största sortiment och är specialister på elcyklar. Företaget har agenturen för världsledande varumärken som Kymco och Niu och säljer även fordon och tillbehör under de egna varumärkena Drax, Lifebike och Masu. Försäljningen sker via e-handel, butik och vårt rikstäckande nätverk av showrooms.

Förutom försäljningen av cyklar och mopeder via Elcykelvaruhuset och KopEnScooter.Nu startade företaget en abonnemangsförsäljning av elcyklar under 2022. Kunderna kan via movsclub.com beställa sin egen cykel där allt ingår till en månadskostnad, allt för att fler ska ha möjlighet att testa elcykel på ett enkelt och smidigt sätt.

Vi är experter på det vi gör och vi tar ett livslångt produktansvar för alla fordon vi säljer.
Movs Mobility Group AB tillhandahåller ett brett sortiment till rätt pris, men allt vi gör har en sak gemensamt - hög kvalitet.

Jobbannons publicerad från https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/.

Dela Annonsen