Engagerad filmare/fotograf efterlyses till snabbväxande reklambyrå!

Fotograf


Företag: GS Alfred Appelros AB
Kommun: Karlskrona
Publiceringdatum: 2021-10-09


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Är du noggrann med detaljer och älskar att producera film och bild? Har du en stor passion för kommunikation och reklam? Är du också van att ansvara för filmningar och fotograferingar anpassade efter kund? Då är du vår nya contentproducent!
Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären hos oss! Vi söker dig som vill bli en det av vårt roliga gäng i Kristianstad eller Olofström och som vill ha ett finger med i många av våra kundprojekt. Vi på Getsocial älskar att utmana oss själva och samtidigt ha otroligt kul, därför är det viktigt att du tycker båda delarna är självklara på din drömarbetsplats.
Om tjänsten och dig:
Rollen innebär att du har en stor del i våra projekt med contentproducering, med ett helhetsansvar för slutresultatet. Du håller i kameran på plats och efterarbetar materialet efteråt till färdig produkt. Vår kundbas är mycket varierad och därav innebär rollen att kunna anpassa contentskapandet på plats vid fotografering samt vid idé och slutstadiet. Du producerar content i linje med det som ni i ett team gemensamt planerar och har mycket egen kundkontakt. Därför är det viktigt att du har goda kunskaper inom contentproducering och gärna erfarenhet av reklam, kommunikation och marknadsföring sedan tidigare. Du kommer att ta stort ansvar vid inspelningar och ska trivas med att leda andra människor i ditt contentskapande, t.ex. genom att regissera och guida de som är med i de filmer du producerar.
Som person är du noggrann, ser detaljer, tycker om att ha flera projekt igång samtidigt och gillar ett högt tempo. Du trivs som spindeln i nätet och är den som har koll på läget. Du håller dig ständigt uppdaterad om de senaste trenderna inom marknadsföring och sociala medier. Du har lätt för kundkontakt både i form av att presentera idéer och att förmedla viktig projektinformation.
Du förväntas ha en stark vilja att ständigt utveckla dig själv, vårt erbjudande och dina expertkunskaper. Varje projekt utgår ifrån en på förhand fastställd tidsram och du drivs av att leverera så hög kvalité som möjligt inom dessa ramar. I fokus för de flesta av våra projekt är digitala kanaler. Därför bör sociala medier och andra digitala kanaler vara ditt andra hem. Vi ger dig eget ansvar för att själv planera dina projekt och din egen arbetstid.
Dina arbetsuppgifter:
· Filma och fotografera ute på plats hos kund
· Redigera och efterbearbeta både film och bild från råmaterial till färdig produkt
· Publicera inlägg på sociala medier och andra digitala plattformar
· Vara delaktig i den kreativa planeringen inför filmning och fotografering
· Själv projektleda film och fotoprojekt från storyboards och regisserande till färdig produkt.
· Ha kontakt med kunder och säkerställa deras nöjdhetsgrad med vår leverans.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas. Tillträde omgående. Lön efter överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!
Vi söker dig som:
· Har erfarenhet av fotografering och filmproduktion
· Behärskar Adobe suiten väl, speciellt Lightroom och Premiere
· Kan visa upp referensmaterial med hög kvalitet och variation
· Har förmågan att anpassa ditt contentskapande till olika stilar för att matcha kundens önskemål och varumärkesprofil
· Älskar att vara del av idégenereringsprocessen och trivs med att vara kreativ i stunden t.ex. ute på inspelningsplatsen.
· Har en god känsla för vad som är engagerande digitalt innehåll och bra marknadsföring överlag
· Trivs med att ha och hålla i kundkontakter och prioriterar service i toppklass.
· Har en positiv attityd och är känd för att sprida glädje omkring dig.
· Är prestigelös och trivs med att arbeta i team.
· Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
· Är van vid att arbeta med projekt som har en given timbudget samt snäva deadlines.
Meriterande om du:
· Arbetat tidigare på reklambyrå eller som frilansare och har hanterat egna kunder.
· Har utbildning eller erfarenhet inom strategisk marknadsföring/kommunikation.
· Behärskar resten av Adobe suiten, som Photoshop och After effects
Att arbeta hos oss
Vi vet att livet är en helhet, därför är vår arbetsplats både flexibel och har stort fokus på att du skall vissla glatt både på väg till jobbet och på väg hem. Hos oss har du därför stor frihet både när det gäller plats och tider för arbete. I normala fall träffas vi alla på kontoret veckovis, men erbjuder däremellan stora möjligheter att arbeta på någon annan trevlig plats. Vi gillar att vissla glatt tillsammans, därför har vi ofta roliga aktiviteter så som afterworks, workations och mycket mer! Våra kontor har fokus på att underlätta för dig och trigga kreativitet. Med utsikt, hängmattor och egen kiosk finns både energi och inspiration i mängder. Vi är också ett snabbväxande företag där målet är solklart för alla. Inom 5 år skall vi vara sydöstra Sveriges största reklambyrå. På resan finns många möjligheter att utvecklas och växa med oss!
Om Getsocial:
För fem år sedan startade en ung entreprenör det som idag är Getsocial. Med en idé om att förändra reklambranschen på ett hållbart, digitalt och företagsamt sätt. Sedan dess har företaget vuxit från en till femton anställda och har idag kontor i Olofström, Kristianstad, Jönköping och Stockholm. I kärnan av vår kultur ligger det entreprenöriella, att vi vågar kasta oss ut i nya utmaningar, pröva våra vingar och alltid erbjuda en lösning. Det ärliga, att vi är lyhörda och raka med vad som är bäst för våra kunder. Det hållbara, att vi bryr oss om vår omvärld och oss själva.
Vi arbetar idag med kunder såsom Länsförsäkringar, Riksteatern, Kiviks Musteri, Midsummer och många fler. Allt ifrån stora nationella varumärken till små lokala företag finns bland våra grymma kunder!

Dela Annonsen