Hovmästare

Hovmästare


Företag: Salt & Co Tjörn AB
Kommun: Tjörn
Publiceringdatum: 2021-10-18


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Nu söker vi fler stjärnor till vårt team på Salt & Sill, Klädesholmen
Salt & Sill finner du på den gamla sillön Klädesholmen utanför Tjörn, mitt bland Bohusläns salta klippor och skär. Restaurangen har drivits i nuvarande regi sedan början av 2000-talet och drivkraften har alltid varit ett brinnande intresse för mat och människor. Anläggningen består idag av både hotell, konferens & restaurang.
Salt & Sill är en levande anläggning med många inspirerande och utvecklande projekt framöver, så är du redo för en spännande och händelserik resa, välkommen till vårt team!
Vi söker dig som är en erfaren och motiverad person inom serveringsyrket som sätter gästen i fokus. Vi på Salt & Sill kan erbjuda en utvecklande och rogivande miljö precis vid havet.
Är du redo för nya utmaningar? Älskar du glädje, god mat och har passion för service? Precis det vi jobbar med, att skapa magi för varenda gäst som besöker oss!
Vi arbetar tillsammans för att skapa en trivsam miljö och dina personliga egenskaper värdesätts högt. Vi hoppas på att ett bra kundbemötande och att få jobbet gjort är en självklarhet för dig. Du som person ska vara ansvarstagande, engagerad, positiv och klara av ett arbete i högt tempo. Flexibilitet och en hög grad av servicekänsla är också kvaliteter vi värdesätter. Tjänsten innebär även att du kan planera dagens arbete för dig och dina kollegor och att du är en god kommunikatör mellan kök och servis.
Meriterande om du har god kunskap inom dryck.
Språkkunskaper: Svenska och/eller Engelska i tal och skrift.
Personalboende finns vid behov!
Lön: Enligt avtal
Då väntar vi bara på din ansökan så vi kan lära känna varandra!

Dela Annonsen