Hovmästare/Arbetsledare sökes extra till Bankett och Event!

Hovmästare


Företag: Restaurang Assistans i Skandinavien AB
Kommun: Göteborg
Publiceringdatum: 2021-10-18


Omfattning: Deltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: 3 månader – upp till 6 månader

Nu drar det äntligen igång för fullt!

Trycket ökar inför vintern och nu är Kvalitét viktigare än någonsin! Kom och jobba med oss och var med att säkerhetsställa kundens behov i service och mottagande.

Om jobbet

Vill du styra servisen på Göteborgs bästa krogar och Hotell?

Själv få bestämma när och hur mycket du jobbar?

Utvecklas internt inom företaget och i din egen karriär?

Få möjlighet till interna utbildningar inom mat, dryck & serveringshantverket?

Arbete med Skandinaviens största bemanningsföretag inom hotell & restaurang?

Utveckla ditt personliga nätverk i branschen?

Få en bra lön och bra förmåner?

Vi ser en ökande efterfrågan hos våra kunder och behöver nu stärka upp teamet med rutinerade, positiva, och hungriga Hovmästare/Arbetsledare inför vintern.

Vem är du?

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet inom servisyrket. Erfarenhet från Fat-servering och banketter. Du är en utåtriktad och nyfiken person med driv som älskar nya utmaningar och är van att styra din personal i pressade situationer och arbeta i högt tempo.

En trivsam arbetsplats

Att arbeta hos oss på RestaurangAssistans är väldigt roligt, otroligt lärorikt och du skaffar dig snabbt erfarenheter som det annars kan ta år att uppnå. För den nyfikne finns möjlighet att prova många olika arbetsplatser, lära känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen. Du får dessutom frihet att välja när du vill arbeta och om du vill arbeta heltid, deltid eller extra. I vårt team erbjuds du regelbundna personalaktiviteter och utbildning. Vi har kollektivavtal och friskvårdsmöjligheter.

Om oss

RestaurangAssistans är Skandinaviens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.

Dela Annonsen