Account Manager / Försäljningschef inom IT

Key account manager


Företag: Envoi AB
Kommun: Stockholm
Publiceringdatum: 2021-10-18


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Har du jobbat som Account Manager eller säljare och vill ta nästa steg i karriären?
Nu söker vi på Envoi dig som är Account Manager / Business Developer som vill vara med i vår digitala resa, leda säljverksamheten och utveckla vårt affärserbjudande inom IT och konsultbranschen.

Vi ska inte säga för mycket, men vi har nog världens roligaste jobb. Att leda organisationer genom sin digitala transformation, och att anta de komplexa utmaningar det ofta innebär. Men också att hjälpa dem att se möjligheterna - och ha kul på vägen. Idag är vi 15 personer som utvecklar, digitaliserar och hittar framtidssäkra IT-lösningar för våra kunder medan vi parallellt växer med dem, både som företag och som individer. Nu söker vi dig som vill fortsätta växa med oss och vara med på vår resa framåt!

Din profil

Som Account manager hos oss på Envoi ser du möjligheter när andra ser hinder och gillar att ha många bollar i luften. Hos oss får du ansvar från dag ett, där det stundtals kan krävas att du kavlar upp ärmarna och gör det som krävs för att vi ska lyckas tillsammans. Du tar ett helhetsgrepp om affären och driver den framåt på ett strukturerat och resultatorienterat sätt. Vi söker dig som vill vara med att etablera en framgångsrik försäljningsavdelning hos oss på Envoi i resan mot att bygga upp en IT-konsultverksamhet i framkant.

Vi söker dig som:

- Har tidigare erfarenhet av försäljning med goda resultat inom konsultlösningar - helst inom IT-området
- Har en stor förståelse för kundrelationer och som inte är rädd för att ringa kalla samtal och ta kontakt med nya kunder
- Drivs av att skapa resultat genom att söka upp och hjälpa nya kunder
- Har erfarenhet av att sätta rutiner och bygga upp processer

Vidare ser vi att det är meriterande om du har arbetat i en start-up och vet de utmaningar som kommer med att bygga upp en verksamhet. Vi ser det som en stark merit om du har ett redan etablerat kundnätverk inom IT-konsultbranschen.

Dina ansvarsområden hos oss

I din roll som säljare kommer du ha huvudansvaret för säljprocessen och arbeta med att bearbeta nya kunder och ta fram vår affärsmodell. Din främsta uppgift kommer att vara att bygga upp nya kundrelationer, ta fram säljlistor och omvärldsbevaka/prospektera potentiella kunder, samt hitta uppdrag till befintliga konsulter. Du kommer ha fullt ansvar för hela säljprocessen - från prospektering, mötesbokning, kundmöte, kundavtal till uppföljning.

Du kommer att arbeta med att vårda kundrelationer, ha kundansvar och arbeta med merförsäljning. Vidare kommer du vara delaktig i utvecklingen av affärs- och prismodeller. Rollen kommer även innefatta att bygga upp relationer/nätverk med andra företag/leverantörer för framtida affärssamarbeten.

Vad erbjuder vi dig?

Vi på Envoi är ett positivt gäng som gillar att ha roligt tillsammans. För oss är det viktigt att alltid hjälpa och stötta varandra längs vägen för att nå framgång. Om dagarna sitter vi i nya fräscha lokaler i Hammarby Sjöstad.

På Envoi erbjuder vi stora utvecklingsmöjligheter och möjligheten att själv få lägga upp sitt eget arbete. Denna roll kan komma att formas efter dina önskemål där du på sikt kan få en mer ledande position i företaget. Dessutom finns stora möjligheter att påverka din lön då du kommer att erbjudas ett mycket förmånligt bonussystem utan tak.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Francisca Andersson, Talent Acquisition Manager, francisca@envoi.se eller Marina Hedberg, Talent Acquisition Manager, marina@envoi.se

Om du vågar att anta utmaningen - tveka i så fall inte på att skicka in ditt CV och personliga brev med en motivering till varför just du är rätt för jobbet!

Intervjuer sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt. Varmt välkommen med din ansökan idag!

Dela Annonsen