Gruppträningsinstruktörer till Nordic Wellness Strängnäs

Instruktör/Tränare inom specialidrott


Företag: Sportlife M W AB
Kommun: Strängnäs
Publiceringdatum: 2021-10-20


Omfattning: Deltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: 6 månader eller längre

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 280 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.
Vill du vara med och bidra med träningsglädje, ha världens roligaste extrajobb och tillhöra team Nordic Wellness Strängnäs?

Just nu söker vi instruktörer i flera koncept till våra klubbar, dessa är BODYPUMP och Les Mills CORE
Är du inte utbildad idag så ta chansen! Vi står för din instruktörsutbildning gratis mot att du instruerar minst en fast klass per vecka på den klubb där behov och efterfrågan finns. Du som söker ska vara minst 18 år och kunna hålla 1 till 2 fasta klasser i veckan på förmiddagar.

Att vara gruppträningsinstruktör på Nordic Wellness

Som gruppträningsinstruktör är du klubbens och Nordic Wellness ansikte ut mot våra medlemmar. Entusiasmerande, glädjespridare och stark personlig utstrålning är bra egenskaper att ha i rollen som gruppträningsinstruktör. Viktigast är att man gillar att förmedla träningsglädje och inspirera andra människor till att få ut det allra bästa av sin träning och sina mål. Rollen som gruppträningsinstruktör handlar mycket om att vara i centrum och du ska tycka om att bjuda på dig själv.

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det finns stort utrymme att vara med och påverka samt utvecklas inom företaget.

Träningsbranschen växer fortfarande och du kommer snabbt att förstå att Nordic Wellness inte är något undantag. Att fler och fler vill börja träna är lika självklart som att fysisk aktivitet är bra för människan. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Bered dig på en utmanande, energirik och ständigt utvecklande tjänst.

Ansökan

Är du intresserad av att bli instruktör skickar du in en ansökningsfilm till gruppträningskoordinator Alice Sjöholm, mailto:gtk.ostergotland@nordicwellness.se .

Du förbereder en låt/koreografi i det koncept du önskar instruera i och filmar detta. Framförandet ska inte ta mer än 4-5 minuter.

Vid en intresseanmälan vill vi även att du skickar med svar på nedan frågor:
- Namn
- Mail
- Vilket koncept vill du presentera?
- Är du instruktör idag?
- Om ja, Vilka utbildningar har du gått?

Ange "GTI Strängnäs" i ämnesraden på din ansökan. För mer detaljerad information om vad ansökningsfilmen ska innehålla samt vid eventuella frågor, går det bra att höra av sig till: mailto:gtk.ostergotland@nordicwellness.se

Dela Annonsen