Gruppträningsinstruktörer till HOTSTUDIO på Nordic Wellness Örebro City

Instruktör/Tränare inom specialidrott


Företag: Sportlife M W AB
Kommun: Örebro
Publiceringdatum: 2021-10-21


Omfattning: Deltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: 6 månader eller längre

Gruppträningsinstruktörer till HOTSTUDIO på Nordic Wellness Örebro City

Vi kommer inom kort att öppna en hotstudio på vår klubb Örebro City och söker efter instruktörer som är intresserade av vara med och starta detta.

De koncept och klasser vi vill erbjuda i vår hotstudio är, Yoga, Bodybalance, Rörlighetsträning, Soma Move och Les Mills Core men vi är såklart öppna för förslag.

Att vara gruppträningsinstruktör på Nordic Wellness

Som gruppträningsinstruktör är du klubbens och Nordic Wellness ansikte ut mot våra medlemmar. Entusiasmerande, glädjespridare och stark personlig utstrålning är bra egenskaper att ha i rollen som gruppträningsinstruktör. Viktigast är att man gillar att förmedla träningsglädje och inspirera andra människor till att få ut det allra bästa av sin träning och sina mål.

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med högt i tak och det finns stort utrymme att vara med och påverka samt utvecklas inom företaget. Vi söker dig som utstrålar friskvård och härlig energi. Har du erfarenhet sedan tidigare är det bra men inget krav, ser vi potential i dig står vi för din instruktörsutbildning gratis mot att du instruerar minst en fast klass/vecka på den klubb där behov och efterfrågan finns.

Ansökan

Du som söker ska vara minst 18 år och kunna hålla 1 till 2 fasta klasser i veckan antingen morgon, dag, kväll eller helg.

Är du intresserad och vill veta mer kontaktar du Ida Jordansson på ida.jordansson@nordicwellness.se.

Dela Annonsen