Housekeeping personal sökes till hotell i Helsingborg

Hotellvärd/Hotellvärdinna


Företag: Restaurang Assistans i Skandinavien AB
Kommun: Helsingborg
Publiceringdatum: 2021-10-21


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Om tjänsten

Städpersonal sökes till vår housekeeping avdelning på stort hotell i Helsingborg. Arbetet är förlagt dagtid Måndag till Fredag. Meriterande om du kan arbeta varannan helg. Rekrytering sker löpande välkomna in med din ansökan redan idag!

Vem är du?

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet ifrån städ eller lokalvård gärna på hotell och inom housekeeping. Du är ansvarsfull, punktlig och har ett öga för detaljer. Det är meriterande om du kan börja omgående.

En trivsam arbetsplats

Att arbeta hos oss på RestaurangAssistans är väldigt roligt, otroligt lärorikt och du skaffar dig snabbt erfarenheter som det annars kan ta år att uppnå. För den nyfikne finns möjlighet att prova många olika arbetsplatser, lära känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen. Du får dessutom frihet att välja när du vill arbeta och om du vill arbeta heltid, deltid eller extra. I vårt team erbjuds du regelbundna personalaktiviteter och utbildning. Vi har kollektivavtal och friskvårdsmöjligheter.

Om oss

RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.

Dela Annonsen