Elektronikmontör till kund i Mölnlycke!

Elektronikmontör


Företag: Lernia Bemanning AB
Kommun: Göteborg
Publiceringdatum: 2021-10-22


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: 6 månader eller längre

Är du en självgående och teknikintresserad person som är nyfiken på montering och elektronik? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort ansvar? Då är jobbet som Elektronikmontör hos Lernia något för dig! Skicka in din ansökan idag och ta chansen att testa på hur det är att arbeta på ett internationellt, spännande och stort företag!

Arbetsuppgifter

Att arbeta som uthyrd konsult hos våra kunder ställer höga krav på kvalitet och noggrannhet. Arbetsuppgifterna som elektronikmontör består främst av att montera, löda och testa produkter. Du arbetar med såväl montering av elektronik och mekanik samt med avsyning och sluttestning. I arbetet ingår även att du placerar ut och löder fast elektroniska komponenter på kretskort.

Din bakgrund

Vi söker dig med teknisk utbildning eller relevant teknisk erfarenhet. Du har goda kompetenser inom mekanisk och elektronisk produktion. Du är tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det. Vidare behärskar du svenska och engelska flytande samt har god datorvana.

Krav

• Teknisk/El utbildning (lägst gymnasienivå)
• Flytande kunskaper i svenska
• Brinnande intresse för teknik
• B-körkort (meriterande)

Personliga egenskaper

Hög arbetsmoral, flexibilitet och punktlighet är egenskaper vi värdesätter hos dig. Som person är du självgående och initiativrik och tycker om att jobba självständigt såväl som i grupp. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och är öppen och nyfiken på att lära dig ännu mer! Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

• Placeringsort: Mölnlycke
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Anställningsform: 6 månaders visstidsanställning hos Lernia med chans till förlängning

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Dela Annonsen