Vi söker Specialistläkare inom Psykiatri till Psykiatripartners i Malmö

Specialistläkare


Företag: Pbm Sweden AB
Kommun: Malmö
Publiceringdatum: 2021-10-22


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Vill du vara med och bygga upp en helt ny mottagning för barn och vuxna i Skåne?

Just nu händer det massor hos oss på Psykiatripartners! Under våren 2022 öppnar vi upp en helt ny verksamhet med neuropsykiatriska utredningar och behandlingar för både barn och vuxna i Malmö. Det blir den först av sitt slag i Skåne och vi söker nu efter de mest drivna och kompetenta medarbetarna till den här mottagningen. Även om mottagningen är ny är vi på Psykiatripartners erfarna av liknande uppdrag. Psykiatripartners driver och utvecklar även den öppenvårdsbaserade Barn- och Ungdomspsykiatriska specialistvården och mellanvården i centrala och östra Östergötland samt i Växjö på uppdrag av Region Östergötland och Region Kronoberg. För vuxna erbjuder vi öppenvårdspsykiatri på uppdrag av Region Östergötland. Sedan december 2018 är Psykiatripartners en del av PBM Sweden AB.

Vår metodik bygger på evidensbaserad hälso- och sjukvård och vi arbetar aktivt med att utveckla verksamheten för att jobba så effektivt och säkert som möjligt. Vi har sedan tidigare mottagningar i Linköping, Norrköping, Jönköping och Växjö och är ca 100 medarbetare.

Vi var först i Sverige med att ha en gemensam mottagning för BUP och VUP i Östergötland och vet att det ger unika möjligheter att arbeta med hela familjen samt att göra en bra övergång när ungdomarna blivit 18 år.

Vi bedriver redan idag verksamhet inom primärvården i Skåne och har god kontakt samt ett upparbetat samarbete med flera vårdcentraler i närområdet.

Om tjänsten

Hos oss kommer du att arbeta i en expansiv organisation för patientfokuserad och personcentrerad psykiatri där terapeutisk behandling är en viktig del av vårt utbud.

Vi söker nu specialistläkare inom barn- och vuxenpsykiatri till vår nya mottagning i centrala Malmö. Som läkare på Psykiatripartners kommer du att arbeta i ett team runt patienten tillsammans med kollegor inom andra professioner. Du ingår i en större läkargrupp som har ett nära samarbete. Vi arbetar fokuserat med målet att ge bästa möjliga resultat för varje patient som kommer till oss. Du kommer ha möjligheten att lösa delar av uppdraget digitalt.

Inom Psykiatripartners är vi måna om att arbeta nära forskning och evidens. Vi är stolta över att kunna uppvisa hållbara och mätbara resultat i det vi gör för våra patienter och klienter. Utifrån detta har vi ett gott rykte och stort förtroende kring vår expertis bland våra uppdragsgivare och patienter. Vi erbjuder goda möjligheter till egen professionell utveckling, både genom exempelvis handledning, plan för kompetensutveckling, möjlighet att delta på konferenser och kongresser, egen utbildningsplattform samt även genom att vara del av ett team som arbetar tillsammans.

Tjänsten är dagtid och grunden en heltidstjänst. Sysselsättningsgrad kan dock diskuteras, då prioritet för oss är att hitta rätt person.

Om dig

Vi söker dig som är en teamorienterad och engagerad Specialistläkare inom barn- eller vuxenpsykiatri. Vi värderar att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med vår patientgrupp och att du har arbetat i team med flera professioner. Vi har höga ambitioner om ett gott samarbete inom och mellan mottagningarna, mot våra patienter, vårdgrannar, brukarorganisationer samt anhöriga. Vi lägger därför stor vikt vid samverkan och samarbetsförmåga hos dig. Det är meriterande om du har vana av att arbeta med digital vård då vi strävar efter att utveckla den digitala psykiatriska vården.

Vi kan erbjuda dig ett utvecklande och berikande arbete tillsammans med högspecialiserade kollegor med stort hjärta.

Låter det spännande? Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Verksamhetschef Thomas Wigforss på mobil: 073-6500452 eller mail: thomas.wigforss@pbm.se alternativt Affärsområdeschef Christin Källström på mobil: 0708-819863 eller mail: christin.kallstrom@psykiatripartners.se

Vi behandlar ansökningarna löpande och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 30 november. För att uppnå en så objektiv och rättvis urvalsprocess som möjligt tillämpar vi arbetspsykologiska tester. Provanställning om 6 månader tillämpas.

Läs mer om PBM på www.pbm.se och Psykiatripartners på www.psykiatripartners.se

Dela Annonsen