Produktionsansvarig till större tillverkande bolag i Kronobergs län

Produktionschef, tillverkning


Företag: Empleo Växjö AB
Kommun: Växjö
Publiceringdatum: 2021-10-22


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Till ett av våra trevliga kundföretag i Kronobergs län söker vi en arbetsledare med delat produktionsansvar!

Du blir en del av ett modernt och framåtriktat företag som ständigt strävar efter att ligga i framkant avseende produktionsutrustningar, arbetssätt och ledarskap. Du ansvarar för en grupp om ca. 15-20 produktionsmedarbetare med fullt personal- och funktionsansvar.

I tjänsten ansvarar du även för:
  Produktionseffektivitet och kvalitetsuppföljning
Produktionsekonomi utifrån givna mål och riktlinjer
Bemanning och kompetensutveckling
Miljö och säkerhet
Förbättrings- och förändringsarbete
Produktionsoptimering och projektarbete

Hos vår kund har du ett nära samarbete med planeringen för att kunna optimera produktionen utifrån given efterfrågan samt en naturlig samverkan med produktutveckling rörande framtagning av nya produkter och nya tekniker.

Du har ett övergripande ansvar för att säkerställa produktkvalitet och att ständig sträva efter att utveckla produktionen och dess utveckling av tekniker och arbetsmetoder. Med din goda ledarerfarenhet tar du ett naturligt ansvar för bemanning, kompetensutveckling och att tillsammans med ditt team driva produktionen framåt mot uppsatta mål.

Låter detta som en spännande utmaning i ett genuint småländskt företag med en stark tro på tillväxt och med ett modernt tänkande i fokus? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Din profil
Du som antar denna utmaning har en eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot produktion, teknik och/eller ledarskap. Utöver din utbildning har du flerårig praktisk erfarenhet som produktionsledare eller produktionsansvarig från tillverkningsindustrin. Vidare har du god erfarenhet av processtyrning och daglig styrning gärna med kunskap om LEAN och 5S.

Som ledare är du modern och kommunikativ och drivs av att få människor att trivas och känna sig delaktiga i sitt arbete. Du är trygg i dig själv och kan leda, följa och stötta din personal i både små och stora frågor.  Vi ser även att du har god analytisk förmåga, är flinkt i produktionssystem och har intresse för ekonomisk uppföljning.

Vill du bli en del av en spännande resa där du intar en nyckelroll i företagets fortsatta satsning och där du har ett nära samarbete med produktionschef och operativ chef på orten? Då vill vi gärna komma i kontakt med just dig.

Tjänsten ställer krav på mycket goda svensk- och engelskkunskaper samt B-körkort.

Uppdraget är en direktrekrytering till vår kund som erbjuder en tillsvidareanställning. 

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering: På en ort i Kronobergs län.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Ansök snarast.

Dela Annonsen