Karlshamn Energi söker Elmontör

Elmontör


Företag: Adecco Sweden AB
Kommun: Karlshamn
Publiceringdatum: 2021-10-22


Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare

Karlshamn Energi söker Elmontör

Är du en tekniskt intresserad elektriker/elmontör som vill vara med och framtidssäkra vårt elnät på Karlshamn Energi? Välkommen till en spännande arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och stor möjlighet till påverkan.

Karlshamn Energi är inne i en expansiv fas där vi förnyar och framtidssäkrar vårt elnät. Vårt uppdrag är viktigt.

Om tjänsten
I rollen som Elmontör på Karlshamn Energi blir du en del av ett rutinerat och sammansvetsat gäng i en familjär miljö där alla strävar mot samma mål. Vi erbjuder dig en utvecklande roll i en spännande bransch som förändras i takt med den digitala utvecklingen och där arbetsuppgifterna är varierande och utmanande. Tillsammans med arbetsledare och teamet planerar ni och utför olika arbeten där säkerhet och service är viktiga ledord. I tjänsten kan även beredskap komma att ingå.

Exempel på förkommande arbetsuppgifter:
- Montage av låg- och mellanspänningskablar
- Montage av ställverk och transformatorer
- Kopplingsarbete
- Felavhjälpning, reparationsarbete och underhåll
- Kabelförläggning

Om dig
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom el eller likvärdig erfarenhet inom elmontage, kabelförläggning, ställverk och stationer eller elinstallation. Som person är du självständig, noggrann och har en förmåga att strukturera ditt arbete. Du har lätt för att samarbeta och tycker om att leverera service, både till interna och externa kontakter. Har du erfarenhet inom eldistribution eller elinstallation är det meriterande så även ESA. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt B-körkort är krav. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kontaktuppgifter
Detta är en rekrytering i samarbete mellan Karlshamns Energi och Adecco.
Tjänsten är tillsvidare på heltid med start efter överenskommelse.
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Carina Falck carina.falck@adecco.se alternativt 0736–847245

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

MER OM KARLSHAMN ENERGI
Karlshamn Energi skapar enkla, prisvärda och kundnära lösningar där tonvikten ligger på hållbarhet, lokala samarbeten och med ständigt fokus på utveckling och service. Söker du nya utmaningar och lockas av ett stabilt bolag som satsar på framtiden? På Karlshamn Energi arbetar vi efter ledstjärnorna nöjda kunder, rätt kvalitet, god ekonomi, bra miljö och arbetsmiljö. Vår verksamhet bedrivs inom fem olika affärsområden: Värme, Elnät, Bredband, Elhandel och Vatten. Karlshamn Energi är ett mycket stabilt och utvecklingsinriktat företag som omsätter ca 330 miljoner kronor per år och har ca 100 anställda. Bolaget är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001. Läs mer om oss på www.karlshamnenergi.se

Dela Annonsen